Hauakaevaja varastas surnult kitarri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fender Telecaster kitarr
Fender Telecaster kitarr Foto: Wikipedia.org

USAs Wisconsini osariigis asuva surnuaia hauakaevajat süüdistatakse kallihinnalise Fender Telecaster elektrikitarri varastamises surnud kitarristi kirstust.

Hauakaevaja selgitas oma tegu sellega, et tema silmis oli kitarr liiga kallis ese, et see lihtsalt maha matta, edastab foxnews.com.

39-aastasele Steve Conradile esitati süüdistus 2000 dollarilise kitarri varguses Randall Jourdaini kirstust. Jourdain suri möödunud nädalal 67-aastasena.

Lahkunu pereliikmete sõnul oli kitarr asetatud kirstu nii, et Jourdaini sõrmed olid ümber kitarri varre. Jourdain oli kitarrist 40 aastat.

«Lahkunu soovis, et kitarr talle hauda kaasa pannakse. Ma ei tea, kas ta tegi nalja, kuid ta ütles seda väga tihti. Me täitsime ta soovi,» sõnas mehe elukaaslane Shirley Schuyler.

Matusebüroo töötajate kinnitusel oli kitarr kirstus, kui see viidi surnuaiale, kus see krüpti pandi.

Samal surnuaial töötav teine hauakaevaja muutus kahtlustavaks, kui Conrad sõnas: «See on Telly, väga kallis kitarr. Ma pean selle kätte saama. See on maha matmiseks liiga kallis».

Politsei leidis Conradi korteri läbiotsimisel selle kitarri.

Conrad sõnas pärast arreteerimist, et ta tavaliselt ei varasta surnutelt isiklikke esemeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles