Uuring paljastab: just nii kaua läheb suhtes aega, et paarid julgeksid üksteise ees uks lahti tualetis käia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Potil istuv Ave (Marilyn Jurman). Pilt on illusteeriv.
Potil istuv Ave (Marilyn Jurman). Pilt on illusteeriv. Foto: Kaader filmist

Mõned inimesed on avatumad kui teised ning nende jaoks muutub kiirelt loomulikuks oma väljavalitu ees olla haavatav. Teisel läheb selleks aga kauem aega ning on piire, mida mõned meist ka kõige lähedasemas suhtes ei ületa. Kui kaua keskmiselt aga kulub? Uuring selgitas selle välja.

2000 suhtes ameeriklast tunnistasid, mis on nende jaoks märgiks, et nad on suhtes jõudnud mugavustsooni. Siis lubatakse enda eest hoolt kanda haigeks jäädes, ei kanta alati meiki ning muututakse laisemaks raseerimisega.

Lisaks tuli välja, et keskmiselt kulub viis kuud, enne kui tuntakse end piisavalt kindlalt, et kallima juures duši all käia; umbes kuus kuud, kuniks vaikuses istumine ei valmista enam piinlikkust ning ligi seitse kuud, kuniks vetsus käies võib uks lahti jääda.

Uuring paljastab: just nii kaua läheb suhtes aega, et paarid julgeksid üksteise ees puuksutada, alasti olla ja pissida
Uuring paljastab: just nii kaua läheb suhtes aega, et paarid julgeksid üksteise ees puuksutada, alasti olla ja pissida Foto: Sõbranna tabel

Loe pikemalt Postimehe Sõbranna portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles