Pidulik galerii: Eesti populaarseim ööklubi autasustas parimaid pidulisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti vanim ja populaarseim ööklubi Club Hollywood autasustas uhkel auhinna galal möödunud aasta parimaid.

Pidulikul sündmusel, mis leidis aset Club Hollywoodis said autasustatud parimad töötajad, promootorid, üritused, DJ’d ja paljud teised .

Aasta parimaks peoks kuulutati Terminaator Live, mida soovis külastada rohkem inimesi kui klubisse mahtus ja mille lavashow jättis kustumatu mulje kõikidele kontserdikülastajatele. Parimate pidude seas olid nomineeritud ka 5 Miinust bändi poolt korraldatav RÄMMAR ning menusaadete Livin’ Aloha ja India Xpress tootjate tiimi poolt korraldatav Aloha House party.

Aasta parimaks DJ’ks kuulutati uus populaarne DJ duo Nix & Jonny. Nominantide seas positsioneerisid vanameister Bad J, Hollywoodi resident DJ Rami ning Suure Papa ametlik DJ ja populaarse noortepeo Ou Snap korraldaja Andy Cane.

Õhtut viis läbi Snapchati kuninganna Kristina Pärtelpoeg. Pärast tiitlite jagamist tõmbas peo käima Suur Papa isiklikult. 

Auhinnad pani välja: Live Nation Estonia, Alexela Kontserdimaja, Elamus Spa, Magnet Lounge ja loomulikult Club Hollywood. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles