Eesti tantsijanna teeb välismaa tantsusaadetes ilma: Iirimaa «Tantsud tähtedega» võit, Türgis teine koht

Rasmus Rammo
, reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tantsija Valeria Milova ja iiri jalgpallur Denis Bastick saates «Tantsud tähtedega».
Eesti tantsija Valeria Milova ja iiri jalgpallur Denis Bastick saates «Tantsud tähtedega». Foto: Kuvatõmmis videost/Youtube

Narvast pärit tantsija ja koreograaf Valeria Milova on ühe korra Iirimaal «Tantsud tähtedega» juba võitnud ning Türgi versioonis teiseks jäänud. Nüüd on ta koos iiri jalgpalluriga taas võistlustules.

30-aastane eestlanna on kaks korda osalenud Türgi versioonis rahvusvaheliselt tuntud telesaatest «Tantsud tähtedega», kus profitantsijad pannakse paari kohalike kuulsustega. 2011. aastal jäi ta koos kohaliku vutitähega teiseks, aasta hiljem tõsielustaariga 12. kohale. Eestis tehti sama sarja aastatel 2006–2011.

Narvas sündinud Valeria Milova on iiri «Tantsud tähtedega» saatest osa võtnud kahel hooajal. 2017. aastal sai ta partneriks jalgpalluri, kellega koos saatesari võideti. Mullu jäi Milova koos tantsupartneriga kaheksandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles