VIDEO Sissi räägib, kuidas end finaalis tunneb ja mis on tema lemmik eurolaul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul selgub Saku suurhallis, kes võidab Eesti Laulu suure finaali ja sõidab Eurovisioonile Eestit esindama. Juutuuber Sidni Tomson püüdis peaproovis kaamera ette Sissi, kes vaevleb finaali eel tervisemurede küüsis. Vaata videot!

Sissi ütles, et võrreldes poolfinaaliga on kõik imeline. «Ma vaikselt saan oma häält tagasi, laval saan juba laulda,» rääkis ta ning lisas, et meeleolu on laes.

Oma lemmiku euroloo valimisega jäi Sissi hätta, küll aga mainis ta ära rootslaste «You» ja Norrale võidu toonud Alexander Rybaki «Fairytale'i».

Kuula Sissi lemmikut eurolaulu:

Närvis Sissi esinemise eel ei ole. «Ma ei tunne mingit pinget absoluutselt, ma ei vaata seda kui võistlust, see on lihtsalt suur kontsert,» rääkis ta Elu24-le.

Esinemisrituaalide hulka kuulub Sissil mediteerimine ja meikimine. «Kui on sellised suured esinemised, siis ma alustan kindlasti hommikut mediteerimisega, see on nagunii mu igapäeva osa. Siis ma teen endale meiki ja tegin täna ka teistele meiki. Hästi palju loen ja lava taga käib grupiga üles haipimine,» rääkis ta.

Vaata tervet intervjuud videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles