Võrdle pilte: nooruke tõsielutäht lasi uued rinnad panna ning tunneb end nüüd hulga paremini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielutäht Ellie Brown 2018. aasta augustis.
Tõsielutäht Ellie Brown 2018. aasta augustis. Foto: Goff Photos/Scanpix

Briti tõsielusarjast «Armastuse saar» tuntud Ellie Brown lasi sõprade sõnul rindu suurendada ning tunneb ennast nüüd hoopis enesekindlamalt. Vaata pilte ja võrdle!

Mirror vahendab, et 20-aastane staarike lasi rindu suurendada pärast seda, kui läks «Armastuse saare» (originaalpealkirjaga «Love Island») saatest leitud poiss-sõbrast lahku. Ellie osales saatesarja 4. hooajas. «Ellie armastab oma uusi tisse: ta on kurvikas naine ja on alati tundnud, et suuremad rinnad sobiksid talle paremini,» rääkis tõsielutähe lähikondlane.

Allika sõnul suurendas Ellie rindu ühe korvisuuruse võrra, ent ei taha seda avalikult kinnitada, kuna kardab, et see võib tema jälgijaid innustada sama tegema. Kuid tõsielustaar ei raatsi oma uut ilu ka varjata. «Ta armastab oma kehavõlusid sügava dekolteega õhtukleitides demonstreerida, ta tunneb ennast seksikama ja naiselikumana,» teadis allikas rääkida.

Aga nagu öeldakse, on oma silm ikkagi kuningas. Vaata ja hinda oma silmaga, kas väidetavast iluopist on kasu olnud.

Selline nägi Ellie välja enne:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie Brown (@brown.elle) on

Selline on ta pärast iluoppi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie Brown (@brown.elle) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles