Transseksuaal Susanna ajas sotsiaalmeedia tagajalgadele, kuna kavatseb poisile kleidi selga panna (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poisina sündinud Susanna
Poisina sündinud Susanna Foto: Reporter.ee

Poisina sündinud Susanna väitis naiste marsi aegu, et ei saa tööd, kuna on transseksuaal. Nüüd kavatseb Susanna seriaali väntama hakata ning otsib sinna lapsnäitlejaid, ent on seda tehes tõmmanud kaela järjekordse pahameeletormi.

Transseksuaal Susanna pani Facebooki gruppi «Pean saama näidelda, muidu suren!» üles kuulutuse, kus otsib oma seriaali lapsnäitlejaid: üht poissi ja kolme tüdrukut. Vihale ajas inimesi aga tõik, et Susanna kavatseb sarja tarbeks poisile kleidi selga tõmmata. «See on minu lapsepõlve mälestuse taaslavastamine,» selgitas Susanna.

Laupäeval üles pandud kuulutuse juurde on tekkinud sadu kommentaare ning enamik neist väljendavad pahameelt: tehke, mis tahate, kuid jätke lapsed mängust välja. Siiski on ka neid, kes on Susanna kaitseks välja astunud, tuues põhjuseks, et tegemist on vaid näitemänguga ning välismaa filmides teevad lapsnäitlejad hulga «hullemaid» asju.

Susanna võttis kriitikat ka kuulda ning täiendas: «Kuna näen, kui palju on vihkajaid, teen poisi näo varjatuks.» Kuigi näitlejatele maksmiseks Susannal ressurssi pole, lubas ta, et teeb poisile erandi. «Tema saab hea tasu või toreda kingituse. Ma ei taha kuidagi poissi kahjustada. Et poissi kaitsta, ei avalda ta nime, sest näen, et vihkajad laimavad kõike, kes ette jääb, isegi lapsi,» kirjutas naine.

Seriaal, mida Susanna lavastada kavatseb, on segu päriselust ning fantaasiast. «Tuleb põnevus-fantaasiaseriaal. Tegemist siis naisvampiiritariga, kes aitab inimesi kuritegeliku maailmaga võidelda,» kirjeldas transseksuaalne naine oma ideed. Kõlab põnevalt!

Transseksuaal Susanna otsib vampiirisarja näitlejaid.
Transseksuaal Susanna otsib vampiirisarja näitlejaid. Foto: Kuvatõmmis Facebookist
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles