Galerii: transsooline kaunitar esitles pesu, milles saavad ka transnaised ennast seksikalt tunda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Transseksuaal Carmen Liu disainis esimese spetsiaalselt transsoolistele mõeldud aluspesu, mis annab ka neile, kes pole veel soovahetusoppi teinud, võimaluse end kaunina tunda. Vaata galeriist, kuidas pesu Carmeni seljas välja näeb!

27-aastane londonlanna on Borati stiilis meestetrikoodest tüdinud ning innustab transnaisi kandma spetsiaalselt nende kehade jaoks disainitud luksuspesu. Liu sõnul napib transnaistel, kes pole soovahetusoperatsioonil käinud, võimalusi oma suguelundeid pesus varjata ning vähesed variandid, mida pakutakse, pole kuigi kaunid.

Liu võrdles transsooliste pesu Borati trikooga.
Liu võrdles transsooliste pesu Borati trikooga. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Nüüd on Liu aga välja tulnud transnaiste jaoks disainitud pesuga, millel on lipsukesed ja pitsist ääristused – just nagu «tavalisel» naiste pesul. Liu sõnul on kõikidel naistel õigus kanda seksikat pesu ning nüüd on see lõpuks ka võimalik. Vaata täpsemalt galeriist!

Transsooline Carmen Liu disainis pesu, milles saavad transseksuaalid end lõpuks kaunina tunda.
Transsooline Carmen Liu disainis pesu, milles saavad transseksuaalid end lõpuks kaunina tunda. Foto: Shane Sinclair/SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles