Galerii: glamuurne sõbrapäev tõi kohale seksikad pesumodellid (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14. veebruaril toimus idüllilises Gloria restoranis moodne Dimitri Demjanovi neljakäiguline õhtusöök, kus viimaseid kauneid trende näitasid moeloojad Gerli A. Chantelle, Maarja Reinok’i - mr.pretaporter, Alena Demchenko couture, Luxton boutique (La Perla ning Andres Sarda) ning luksuslik juveelibränd Roberto Bravo. 

Kõiki külalisi kostitati punaste rooside ja  eksklusiivsete kingikottidega Babor Beauty Spa poolt. Üritusel osalejad said nautida 4 käigulist Dimitri Demjanovi õhtusööki, meeleolukat moeshowde programmi. Külalisi üllatati hulgaliste auhindadega  GlamEst, Astra, Astieks (dr.Vranjes), Tallinn Cigarclub’i, Kehastuudio, Marju Karin’i, Elizabeth House, Meow stuudio ja paljude teiste partnerite poolt. 

Ürituse peakorraldaja The One Showroom on võtnud eesmärgiks pakkuda klientidele individuaalset lähenemist, võimaldadaes lisaks olemasolevatele ainuekseplaridele ka eritellimusel valmivaid eksklusiivseid rõivaid. 

Moelooja Gerli A. Chantelle couture esitles kostüümidest, kokteili-, pulma- ning õhtukleitidest käsitööna valminud kollektsiooni Vendóme, mis on inspireeritud kevadisest Pariisist. 

Disainer Alena Demchenco couture esitluses olid hämmastavate käsitöö oskustena valminud luksuslikud kevad-suvi 2019 õhtukleitide kollektsioon. 

Kolmanda The One Showroomi disaineri Maarja Reinok’i mr.pretaporter näitas esitlusel oma visiooni, millistes värvitoonides minna vastu eesolevale suvele - neoon roosad voogavad kleidid, mille  kooslus kuldsete detailidega, loovad särava üldmulje. Klassikaline valge pükskostüüm koos pitsi ja pärli detailidega, väljendab endas elegantsust ja ajatut lihtsust. Kollektsioonis domineerisid ka erinevas värvitoonis pitsist korsettkleidid.

Õhtu kõige seksikam ning romantilisem esitlus leidis aset Luxton Boutique ja Roberto Bravo juveelibrändi poolt. Esitluses olid luksuslikud kevad/suvi 2019 La Perla ja Andres Sarda pesukollektsioonid, mis olid hoolikalt sobitatud 1948 a. Itaalias loodud Roberto Bravo juveelitoodetega.

Ehete valmistamiseks kasutatakse kõrge kvaliteediga kulda ja hõbedat,naturaalseid briljante,vääriskive ning kuuma emailiga katmist. Roberto Bravo ehted on valmistatud käsitööna, nad ei ole standartsed, ei oma analooge ning on seega originaalsed. Ehte loojad on saanud inspiratsiooni loodusest. Roberto Bravo suured austajad on TOP modellid ning näitlejad Gigi Hadid, Miranda Kerr, Victoria Bonya,  Jennifer Hudson ja isegi USA endine esileedi Michelle Obama.

Õhtu põhinaelana astus lavale Criz Shane oma hämmastava vokaali ning kunstilise esitlusega.  Suured õnnitlused artistilie ka tema hiljutise uue laulu ja video avaldamise kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles