Esimesed suveplaanid olemas: Eesti suurim jaanipidu tegi esinejad avalikuks ja nimekiri on vinge!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve jaanituli 2018, esineb Wateva.
Pühajärve jaanituli 2018, esineb Wateva. Foto: Martin Dremljuga/Monster Music

​22. ja 23. juunil 13. korda toimuv Eesti suurim jaanipidu Pühajärve jaanituli pakub laia valiku artiste kodu- ja välismaalt. Külastajate tungival nõudmisel annab Pühajärvel juunikuu ainsa avaliku kontserdi räpijumal nublu.

Lisaks nublule astuvad Pühajärve jaanitulel üles suurte muusikafestivalide tähtesineja Salvatore Ganacci ning bassimuusika maailmatipp Macky Gee. Eesti parimatest bändidest on kohal Smilers, Terminaator, Shanon, Karl-Erik Taukar ja 2 Quick Start.

Pärast aastast eemalolekut on Pühajärve pealaval uute ja vanade lugudega Tanel Padar. Naisartistide lipu rullivad lahti vaimukad Öed ja stiilne Liis Lemsalu. Lisaks saab kuulda Eesti elektroonilise tantsumuusika tippkoosseisu Wateva.

Välismaalt saabub Eestisse Bosnias sündinud, kuid Rootsis elav Salvatore Ganacci, kes sai internetis maailmakuulsaks pärast eelmisel suvel toimunud Tomorrowlandi muusikafestivali. DJ ja produtsent Ganacci jäi silma oma uskumatu energia ja ebahariliku esinemisstiiliga. Muusiku esinemisest tehtud videod on jõudnud miljonite silmapaarideni ja fännide hulk aina kasvab. Salvatore Ganacci on välja andnud singleid koos Major Lazeri ja Sebastian Ingrossoga ning tänavune aasta tõotab artisti poolt tõelist hitisadu, mida sel suvel Pühajärvel nautida saab.

Pühajärve jaanitule külaliste oodatuimaks artistiks sel aastal on riimigeenius ja mõminaräpi sensatsioon nublu. Räpimaastiku hittnimedest saabuvad Pühajärvele lisaks ka Võsu rämmarigrupp 5miinust, räpiskeene uustulnuk Pluuto, skandaalne Beebilõust ja riukalik Raha.Pesu.Karud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles