Koroner: pilvelõhkujast surnuks kukkunud noor peoloom võis surmahetkel teha selfit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bethany-Maria Beales kukkus kõrghoonest alla.
Bethany-Maria Beales kukkus kõrghoonest alla. Foto: SWNS/ScanPix

22-aastane näitlejahakatis kukkus Londoni kesklinnas kõrghoone 19. korruselt alla ning suri saadud vigastustesse. Koroneri sõnul võis noor naisterahvas kukkumise hetkel teha selvefotot.

Möödunud aasta maikuus kukkus noor londonlanna Bethany Beales pärast pidutsemist Heroni hotelli 19. korruse rõdult alla ning maandus 6. korruse terrassil. Kui ta leiti, oli naisel veel napilt eluvaim sees, vahendab The Sun.

Bethany-Maria kukkus alla Heroni kõrghoone 19. korruselt.
Bethany-Maria kukkus alla Heroni kõrghoone 19. korruselt. Foto: SWNS/ScanPix

22-aastane peoloom oli kanepisuitsetaja ning tegi surma eel kokaiini. Politsei kahtlustas esialgu, et Bethany mõrvati, ning arreteeris mehe ja naise, kuid asitõendite puudumisel lasti nad vabaks. Juhtumit uurinud politseiohvitseri sõnul oli rõdupiire liiga kõrge, et sellest oleks võinud kogemata üle kukkuda.

Politseiametniku sõnul on võimalik, et tüdruk plaanis pilti teha ning kukkus alla. «Ta telefon leiti temast väga lähedalt, nii et see oli tõenäoliselt kukkumise hetkel ta käes,» ütles politseinik. Samal nõul oli ka koroner.

Bethany maandus Heroni 6. korruse klaaskatusel.
Bethany maandus Heroni 6. korruse klaaskatusel. Foto: SWNS/ScanPix

«Piire oli piisavalt kõrge, et sellest ei saanud niisama üle kukkuda. Ilmselt ei osanud ta alkoholi ja narkootikumide tõttu olukorda hinnata ning tõstis telefoni üles, et näiteks selfit teha,» pakkus koroner. Rõdult leiti ka tool, kuid uurijad ja lähedased ei usu, et Bethany tahtlikult üle piirde ronis.

Bethany ema on kindel, et tütar oleks temaga hüvasti jätnud, kui oleks plaaninud enesetappu. Koroner jättis asja lahtiseks: «On võimalik, et ta tahtis endalt elu võtta, kuid täpselt sama tõenäoline on, et tegu oli õnnetusjuhtumiga.»

Näitlejasooviga Bethany-Maria Beales kukkus kõrghoonest alla ja suri.
Näitlejasooviga Bethany-Maria Beales kukkus kõrghoonest alla ja suri. Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles