Piltuudis: uut singlit esitlenud Getter Jaani tänas fänne heade sõnade eest kauni fotoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2019, finaali peaproov: Getter
Eesti Laul 2019, finaali peaproov: Getter Foto: Konstantin Sednev

Eesti eurolaulik Getter Jaani teatas detsembris, et ootab elukaaslase Ott-Sander Palmiga last. Eesti Laulu finaalkontserdil esitles lauljatar oma uut singlit «Võta mul käest». Nüüd tänab ta fänne sooja tagasiside eest kauni pildiga.

«Alati kui olen lava taga valmis, et minna iga hetk lavale, hakkab süda aina kiiremini lööma ja suur ärevus tuleb sisse!» kirjutas 26-aastane lauljatar Instagramis. «Teie poolt kirjutatud kirjad uue loo ja minu laupäevase esituse kohta toovad siiani rõõmupisarad silmadesse! Sõnadel on nii suur jõud ja iga positiivne sõna täidab mu südame siira armastusega ja annab jõudu, et teha ikka seda edasi, mida väga armastan!» teatas ta.

Getter võitis Eesti Laulu konkursi 2011. aastal lauluga «Rockefeller Street» ning esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel. «Ma olen tänulik, et sain enda uut singlit «Võta mul käest» esitleda Eesti Laulu finaalis, kus pea 8 aastat tagasi täitus minu üks suur unistus!» kirjutas Getter.

Getter jagas Instagramis kaunist pilti, kus ei jää peitu ka tema beebikõht. «Praegu on üks ilusamaid aegu minu elus, ma olen tõesti nii õnnelik ja nii tänulik ja igal hommikul kui ärkan, näpistan ennast, et veenduda, et see ei ole uni!» õhkas lauljatar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G E T T E R J A A N I (@gettermusic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles