Kylie Jenner tunnistab, et on täitesüstidega sina peal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner, 2019. aasta veebruar.
Kylie Jenner, 2019. aasta veebruar. Foto: Image Press Agency / Scanpix

Kylie Jenner rääkis avalikult ajakirjale Paper ilusüstidest, iluoppidest ning kuidas end üles töötanud on.

Kylie Jenneri kosmeetikafirma Kylie Cosmetics on lennanud raketina ilutaevasse ning naine tunnistab, et ta poleks teismelisena uskunud, mis edu teda ees ootab, vahendab Page Six.

«Mu vanemad ütlesid mulle, et ma pean hakkama ise raha teenima, pean õppida nii säästma kui kulutama,» rääkis Kylie Jenner ajakirjale Paper, kuidas vanemad 15-aastase nooruki rahakraanid kinni keerasid.

«See, et olen end ise üles töötanud, on tõsi,» ütles Jenner.

Kylie Jenner kulutas oma viimased säästud Kylie Cosmeticsi peale ning 2018. aastal teatas Forbes, et firma on väärt ligikaudu 800 miljonit dollarit. Samal aastal sündis Jenneri ja Travis Scotti perre pisitütar Stormi.

«Ausalt öeldes, on see kõik, mis ma eales olen soovinud- olla noor ema,» sõnas Jenner- «Ma olin valmis igaks tulemiks- kas inimesed aktsepteerivad seda või mitte.»

«Keeping Up With The Kardashians'i» staar pole kriitikaga sugugi kauge, eriti tema kurikuulsate huulesüstide tõttu.

«Inimesed arvavad, et ma olen noa all käinud ja täielikult oma näo ümber lasknud lõigata, kuid see on vale. See on hirmutav! Ma ei teeks seda kunagi,» selgitas naine. «Nad ei mõista, mida hea soeng, meik ja täitesüstid teha võivad.»

«Ma ei varjagi, et olen lasknud end süstida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles