The Beatles andis 55 aastat kantud krooni üle Ariana Grandele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande.
Ariana Grande. Foto: PA images/Scanpix

USA lauljanna Ariana Grande on peale legendaarset rokkansamblit The Beatles esimene, kes Billboardi Hot 100 edetabeli kõik esimesed kohad vallutanud on, kirjutab HuffPost.

The Beatles tegi 1964. aastal imetabase rekordi, vallutades Billboardi Hot 100 laulude edetabeli kõik kolm esimest kohta. Poppstaar Ariana Grande tegi peale kõiki neid aastaid oma lauludega sama.

Grande vallutas oma uue albumiga «Thank U, Next» sotsiaalmeediat, sest avaldas albumi oodatust varem. Samanimelise lauluga võitis naine ka oma esimese Grammy auhina.

Sellel nädalal, kolm laulu Grande albumilt domineerisid Billboardi edetabeli tippu: «7 rings», «Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored» ning kolmandale kohale potsatas «Thank U, Next».

55 aastat suutis legendaarne bänd The Beatles krooni hoida, kui 1964. aasta märtsis figureerisid laulud «Can't Buy Me Love», «Twist and Shout» ja «Do You Want to Know a Secret» Billboardi esimesel  kolmel kohal.

The Beatles, 1965. aasta oktoobris.
The Beatles, 1965. aasta oktoobris. Foto: / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles