Tommy Cash on maineka musaajakirja kaanestaar: olen kõige kuulsam eestlane maailmas! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Madis Sinivee

Räppar Tommy Cash jätkab oma võidukäiku välismaal. Kui alles detsembris valis väljaanne Dazed Cashi musavideo «Little Molly» maailma parimate sekka, siis nüüd, veebruaris andis räpitäht suure intervjuu kuulsale briti muusikaajakirjale NME.

«Aitäh, et minusse usute ja et lasete mul rokkida ajakirja kaanel, millel on enne mind lammutanud Andy Warhol, The Beatles, David Bowie ja teised,» avaldas ta sotsiaalmeedias tänulikkust.

NME intervjuu on põhjalik, räägitakse Cashi loomingust, muusikavideotest ning ühtlasi saab aimdust rohkem ka räpparist endast. «Me oleme rumalamaks jäänud ja sotsiaalmeedia teeb meid veelgi rumalamaks,» arutleb Cash intervjuus. 

Me ei mõtle iial, et «kes me oleme?» või «millest me tehtud oleme?». Me tunneme nagu oleksime lihtsalt kehad. Me kasutame ainult 10 protsenti oma ajust ja inimesed on nagu «jah, see on normaalne». Miks pole keegi igapäevaselt nagu «sa suudad teha palju enamat», mõistad? Nagu kuidas ma jõuan 11 protsendini?» räägib ta intervjuus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Win a free ticket comment your city! (15 tickts) c u on tour ! ......................................................................................18 Feb Budapest, Hungary Dürer Kert 19 Feb Prague, Czech Republic Roxy 20 Feb Bratislava, Slovakia MMC.........................................22 Feb Milan, Italy Circolo Magnolia 23 Feb Rome, Italy Largo Venue 27 Feb Munich, Germany Ampere 01 Mar London, England Electric Ballroom 02 Mar Paris, France Le Trabendo 04 Mar Antwerp, Belgium TRIX 05 Mar Utrecht, Netherlands TivoliVredenburg .................06 Mar Cologne, Luxor .......................................................08 Mar Barcelona, Spain Razzmatazz 09 Mar Madrid, Spain Chango 22 Mar Львов, Ukraine !FESTrepablic 23 Mar Киев, Ukraine Атлас 24 Mar Харьков, Арт-Механика 27 Mar Москва, Главклуб 28 Mar Санкт-Петербург ZAL 29 Mar Екатеринбург Дом Печати 31 Mar Новосибирск Подземка 03 Apr Самара Клуб Звезда 02 May Краснодар Фестиваль Real Talk 03 May Ростов Фестиваль Real Talk

A post shared by “¥€$” NEW ALBUM OUT NOW! (@tommycashworld) on

NME kirjelduste kohaselt on Cash armsake. Temas on võluvat naiivsust ning ta on vesteldes aus ja avatud.

Samuti räägib Cash ajakirjas pisut ka oma lapsepõlvest ning sellest, kuidas teda vallandati peaaegu igalt poolt, kus ta töötas. Ka kirjutatakse, kuidas Cashil oli raskusi sõprade leidmisega ning kuidas ta teismelisena kooli pooleli jättis.

«Ma sain aru, mida ma teha tahtsin, seega tulin ma koolist ära,» räägib ta. «See polnud karjäärivalik. Mul ei olnud sellest aimugi. Minu jaoks oli esikohal kirg, raha oli teisejärguline.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PING PONG SHOW TOUR......................06 Feb Stockholm, Sweden Slaktkyrkan 08 Feb Oslo, Norway Parkteatret 09 Feb Copenhagen DR Konceerthuset 10 Feb Hamburg, Germany Uebel und Gefrahrlich 12 Feb Berlin, Germany Astra Kulturhaus.............................13 Feb Wroclaw, Zaklete Rewiry 14 Feb Warsaw, Poland Klub Proxima..................................15 Feb Krakow, Poland Kwadrat Klub Studencki 17 Feb Vienna, Austria Arena Wien 18 Feb Budapest, Hungary Dürer Kert 19 Feb Prague, Czech Republic Roxy 20 Feb Bratislava, Slovakia MMC.........................................22 Feb Milan, Italy Circolo Magnolia 23 Feb Rome, Italy Largo Venue 27 Feb Munich, Germany Ampere 01 Mar London, England Electric Ballroom 02 Mar Paris, France Le Trabendo 04 Mar Antwerp, Belgium TRIX 05 Mar Utrecht, Netherlands TivoliVredenburg .................06 Mar Cologne, Luxor .......................................................08 Mar Barcelona, Spain Razzmatazz 09 Mar Madrid, Spain Chango 22 Mar Львов, Ukraine !FESTrepablic 23 Mar Киев, Ukraine Атлас 24 Mar Харьков, Арт-Механика 27 Mar Москва, Главклуб 28 Mar Санкт-Петербург ZAL 29 Mar Екатеринбург Дом Печати 31 Mar Новосибирск Подземка 03 Apr Самара Клуб Звезда 02 May Краснодар Фестиваль Real Talk 03 May Ростов Фестиваль Real Talk

A post shared by “¥€$” NEW ALBUM OUT NOW! (@tommycashworld) on

Ajakiri kirjutab ka, et just Cashi armastus Eminemi loomingu vastu oli see, mis andis elu inimesele, keda me täna näeme. NME kirjutab: «Eminem ja räppmuusika olid Cashi eakaaslaste seas populaarsed. Ent mis on Tommy juures erinev, on see, et ta mõtles: ma võiksin seda teha. Ja vaadake teda nüüd.»

«Ma olen kõige kuulsam eestlane maailmas,» teatab Cash ise. «Ma olen nagu Justin Bieber. Ma olen sõna otses mõttes kõige kuulsam eestlane maailmas, kindlasti.»

Täispikka ingliskeelset intervjuud saad lugeda NME leheküljelt!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles