Tutikas miljonär: see karvapall pärib piraka osa moeikoon Lagerfeldi pärandusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Lagerfelt. Taustaks tema kass Choupettel Lagerfeld, kes pärib väidetavalt suure osa tema varandusest.
Karl Lagerfelt. Taustaks tema kass Choupettel Lagerfeld, kes pärib väidetavalt suure osa tema varandusest. Foto: imago stock&people / imago/Tinkeres

Moeikoon Karl Lagerfeld (85) oli jõukas mees - tema varandus ulatub kuni 96 miljoni naelani. The Sun kirjutab, et osa tema pärandusest võib pärida mehe kass Choupette Lagerfeld.

2018. aastal andis Lagerfeld intervjuu ajakirjale Numero ning kui tema käest küsiti, kas ta jätab oma päranduse Choupettele, vastas mees: «Teiste seas ka talle, jah. Ärge muretsege, kõigile jätkub piisavalt.»

Choupette Lagerfeld on uhke kass, kes on harjunud luksusliku eluga. Ta reisis Lagerfeldi seltsis vaid eralennukites, sõi koos temaga õhtusööki ning talle kuulus ka isiklik iPad.

Tema eest hoolitsevad ööpäeva ringselt kaks teenijat, kes muuhulgas kammivad teda neli korda päevas. Lisaks on tal ka populaarne Instagrami konto ning Choupette on poseerinud korduvalt ka mainekate ajakirjade tarbeks.

Ühes intervjuus sõnas Karl: «Ta ei ole kunagi tuppa pissinud, isegi, kui ta oli vaid kolme kuu vanune. Ta on alati väga puhas olnud ning veedab suurema aja oma elust end pestes. Ta lõhnab väga hästi. Tõesti. Ma ei lõhnasta teda.»

Loodame, et kassi järgmine omanik jagab talle sama palju armastust ja tähelepanu, nagu seda tegi Lagerfeld!

Tagasi üles