Blufivad? Vaata suurest galeriist, millised pokkerinäod on Victor Crone’il ja teistel kuulsustel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Tallinnas alanud suurejoonelise pokkerifestivali Kings of Tallinn avalöögina peetud kuulsuste eriturniir tõi pokkerilaudade taha rekordilise arvu tuntud nägusid, kui teiste seas astusid võistlustulle ka Victor Crone, Maarja-Liis Ilus, Kristel Aaslaid ja Mallukas. 

Muusikutest võtsid turniirist lisaks Eesti Laulu värskele võitjale Victor Crone’ile ja Maarja-Liisile osa ka Margus Vaher, Teele Viira, Kristel Aaslaid, Ranele Raudsoo, Soome räppar Uniikki ja laulja Kim Herold. 

Raadio- ja telehäältest olid kohal Erkki Sarapuu, Andres Puusepp ja Rauno Märks, samuti ettevõtjad Marek Reinaas, Andrei Korobeinik, eksmodell Evely Ventsli, tantsutäht Mairold Millert, muusikaprodutsent Fred Krieger, mustkunstnik Charlekas ning blogijad Kristina Pärtelpoeg ja Mallukas.

Kuulsuste turniiril osalemine maksis 110 eurot ning kokku müüdi sinna koguni 334 piletit. Kuigi võistlusel osales rohkelt välismaalasi, võtsid eestlased turniiri kolmikvõidu. Turniiril tuli esimeseks Dmitri Dudakov, kes teenis esikolmiku vahel tehtud kokkuleppe tulemusena 5430 eurot auhinnaraha. Kuulsustest edukaimad olid laulja Margus Vaher ja Soome muusik Kim Herold, kes teenisid vastavalt 18. ja 22. koha eest auhinnana kumbki 310 eurot.

Põhjamaade suurim pokkerifestival OlyBet Kings of Tallinn kestab Hilton Tallinn Park hotellis ja Olympic Park Casinos kuni pühapäevani ning festivali jooksul peetavale 40 pokkeriturniirile oodatakse kokku ligi tuhandet mängijat kõikjalt maailmast ja auhinnafondiks kokku pea miljon eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles