Victoria Beckham lükkab kuulujutud ümber: meie abielu on tugevam kui kunagi varem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham 2018.
David ja Victoria Beckham 2018. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Victoria Beckham tähistab Davidiga suvel 20 koos oldud abieluaastat ning selle eel lükkab ümber kuulujutud lagunevast abielust, kirjutab Daily Mail.

Victoria (44) ja David Beckham (43) tähistavad sellel suvel oma 20. pulma-aastapäeva. Selle eel lükkas Victoria ümber kõik spekulatsioonid abielu lagunemisest ning ütles viimati antud intervjuus, et abielu on tugevam kui kunagi varem.

Beckhamite peres kasvab neli last: Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (14) ja Harper (7). Naine ütles, et perekond mõistab, et pere ühtsus on nende jaoks kõige tähtsam.

«Me mõlemad mõistame, et me oleme koos tugevamad kui indiviididena,» ütles naine intervjuus Entertainment Tonightiga ning lisas, et kui perekonna ühtsus ja kokkuhoid on abielu kindlana hoidnud.

Victoria ütles, et on harjunud kuulujuttudega, mis tema abielu kohta tiirlevad, kuid ta ei pööra neile enam tähelepanu.

«Inimesed on neid kuulujutte levitanud juba 20 aastat. Me Davidiga ignoreerime seda ja lähme eluga tavapäraselt edasi,» rääkis ta.

Victoria Beckham ja David Beckham lastega, 2012.
Victoria Beckham ja David Beckham lastega, 2012. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles