ELU24 PODCAST: noor staar Jaagup Tuisk teab, kuidas deitida ja mida sotsiaalmeedia su ajuga teeb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 podcasti «KÕU!» salvestus: Jaagup Tuisk.
Elu24 podcasti «KÕU!» salvestus: Jaagup Tuisk. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Elu24 podcasti «KÕU!» kolmandaks saatekülaliseks oli staarisaatest tuntud Jaagup Tuisk. Kui «Eesti otsib superstaari» saatest on Jaagupiga juba palju räägitud, siis uurisime hoopis, millisest telesaatest tahaks ta ise järgmisena osa võtta.

Esimene asi, mida Jaagupi puhul märkad, on tema sõiduvahend. Selleks on monoratas, nagu Jaagup seda ise kutsub ja see on üherattaline ja mootoriga. «Minu arust on see kõige mugavam liiklusvahend linnas,» rääkis Jaagup.

«Kui mul on vaja saada koolist teisele poole linna proovi, siis see on põhimõtteliselt ainuke asi, mis mind päästab. Taksoga istu mingites ummikutes ja mingid ringi. Jala meeldib mulle ka väga käia, aga see lihtsalt võtab nii palju ressurssi ja aega ära.» 

Elu24 podcast «KÕU!» (vasakult): Britten Torstenberg, saatekülaline Jaagup Tuisk ja Heelia Sillamaa.
Elu24 podcast «KÕU!» (vasakult): Britten Torstenberg, saatekülaline Jaagup Tuisk ja Heelia Sillamaa. Foto: Konstantin Sednev

Samuti rääkisime Jaagupiga näiteks sellest, kuidas noored tänapäeval deidivad ning kas sotsiaalmeedia muudab inimesed rumalamaks.  

Lisaks peatusime hetkeks ka staarisaatel ning Jaagup avalikustas, millisest telesaatest tahaks ta järgmisena osa võtta.

Kuula Elu24 podcasti «KÕU!» ja saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles