Popid vene plaadikeerutajad esimest korda Eestis: meil pole aimugi, mis ees ootab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ duo VOLAC annab Tallinnas kontserdi.
DJ duo VOLAC annab Tallinnas kontserdi. Foto: Promopilt/Club Hollywood

Homme annab Tallinnas kontserdi Venemaa plaadikeerutajate duo VOLAC, mis on oma muusikaga nakatanud tantsupõrandaid üle maailma. Mehed rääkisid kontserdi eel, kui palju Eestist teavad ning kellega tulevikus koostööd teha tahaksid.

Ööklubis Hollywood toimuv pidudesari Ou Snap! toob kord kuus Eestisse põnevaid bassimuusika artiste. Reedel, 22. veebruaril külastab Tallinnat Venemaalt pärit üha enam populaarsust koguv bassihausi DJ duo VOLAC.

Poisid, kes juhivad kodumaal edukat taskuhäälingut nimega VOLACAST, on oma muusikaga nakatanud tantsupõrandaid üle kogu maailma, miksides bassi hausi biite hip-hopi vaibiga.

DJ duo VOLAC tuleb Tallinnasse.
DJ duo VOLAC tuleb Tallinnasse. Foto: Promopilt/Club Hollywood

Peo eel andsid artistid klubi Hollywoodile ka lühikese intervjuu.

Mida te arvate Eestist? 

Ausalt öeldes ei ole meil väga suurt aimu sellest, mis meid ees ootab. Külastame Eestit esimest korda ja ootame laivi juba väga.

Kuidas kirjeldaksite oma muusikat neile, kes teist midagi kuulnud ei ole?  

Ma arvan, et võime mõlemad öelda, et ei tea isegi päris täpselt, kuidas oma muusikat nimetada. See on energiline segu erinevatest hausi alaliikidest, näiteks bassi hausist, tech-hausist ja samas ka hip-hopist.

Olete küll juba teinud koostööd paljude vingete artistidega, kuid kellega veel sooviksite tulevikus koos muusikat teha? 

Meie plaadifirma Night Bass artistid on mega inspireerivad, kindlasti jätkame koostööd oma crew’sse kuuluvate artistidega. Lisaks oleks vinge teha midagi koos artistidega nagu Chris Lake, Chris Lorenzo ja Tiesto.

Mis teid maailmas kõige rohkem inspireerib?

Teised artistid, muusika ja reisimine!

VOLAC annab Tallinnas kontserdi peosarja Ou Snap! raames.
VOLAC annab Tallinnas kontserdi peosarja Ou Snap! raames. Foto: Promopilt/Club Hollywood
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles