Galerii: te ei kujuta ette, kui suurejooneliselt Miss Universum kodumaal vastu võeti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Detsembris universumi kauneimaks naiseks valitud filipiinlanna Catriona Gray võeti Filipiinide pealinnas Manilas vastu kui tõeline kuninganna. Vaata galeriid!

Manilas kogunesid kümned tuhanded inimesed, et tervitada uhke paraadiga Miss Universumi tiitli võitnud rahvuskaaslast. 25-aastane Catriona Gray võitis detsembris Tais toimunud ülemaailmse iluduskonkursi, vahendab Channel NewsAsia.

Kohalikud olid iluduskuninganna saabumisest tõelises vaimustuses ning paraadi jaoks seisati liiklus. 22-aastane fänn kirjeldas emotsioone nii: «Ma olin tõelises vaimustuses, kui teda nägin, ja ta vaatas mu poole! Vähemalt saan nüüd öelda, et nägin enne oma surma Miss Universumit.»

Kohalik kontoritöötaja muljetas, et ülemus lasi ta paraadi jaoks varem töölt ära. «Ainuüksi mõte, et saan teda näha, toob kananaha ihule. Tundub, nagu tema kroon langeks minu pähe,» rääkis noor naisterahvas, kes on samuti kohalikest iludusvõistlustest osa võtnud.

Missivõistlused on Filipiinidel suursündmused ning rahvusvaheliste tiitlite võitjaid koheldakse kui tõelisi kangelannasid. Kuigi filipiinlased elavad kohutavas vaesuses, riigis lokkab korruptsioon ning maad räsivad looduskatastroofid, teeb edu iludusvõistlustel rahva rõõmsaks.

Ainuüksi paraadi lõpp-punktis oli kohaliku politsei sõnul ligi 10 000 pealtvaatajat. Kokku kestis paraad kolm tundi. Miss Universum ise kommenteeris asja nii: «See teeb mulle nii suurt au, et saan oma kodumaale nii palju rõõmu tuua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles