Noor täht Jaagup Tuisk meenutab elu võimsaimat hetke: sellest räägin kunagi oma lastelastele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Staarisaatest tuntud noor muusik Jaagup Tuisk meenutab vabariigi aastapäeva puhul üht oma elu võimsamat hetke. Vaata galeriist, millest Jaagup räägib!

Ilmselt mäletavad kõik, kuidas hakkajad noored 2017. aasta suvel Tallinnas Vabaduse väljakul omaenda tantsupeo püsti panid, kui ametlik etendus Kalevi staadionil ära jäeti. Vähesed aga teavad, et tol päeval uhkelt lipu heisanud kooliõpilased olid nüüdseks tuntud noored muusikud Jaagup Tuisk ja Jennifer Cohen.

Mullu TV3 staarisaates finaalvoorudesse jõudnud Jaagup meenutab erakordset päeva nii: «Mina sain kõne hommikul Jennult (Jennifer Cohenilt - toim) ning kohale jõudes oligi lummavalt terve plats noortest tantsijatest ja publikust pungil.»

«Oli üks võimsamaid hetki minu elus, kui Ivo Linna laulis «Eestlane olen ja eestlaseks jään» ja me sõpradega olemasolevatest ressurssidest lipu ehitasime (puutoigas + teip) ning kuidas meil Jenniferiga oli au see lipp platsi keskele kanda ja taeva poole sirutada,» kirjeldas Jaagup toimunut Instagramis.

17-aastane muusik lubab, et seda lugu räägib ta kunagi ka oma lastelastele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jaagup tuisk (@tuisupoiss) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles