Galerii: suvel avatakse Pärnus uus põnev neljatärnispaa

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wasa Resort

Juunis Pärnu rannapiirkonnas avatav hotellikompleks Wasa Resort toob suvepealinna lisaks 150 voodikohta. Varasemalt tuntud ajaloolise Wasa asemele tuleb sellest aastast kaks eraldi hotelli – Wasa taastusravi & hotell ning uus neljatärnispaa Wasa Resort.

Avatavas spaahotellis Wasa Resort on lisaks spaale ja restoranile 56 hotellituba ning hoovialal privaatsemaks puhkuseks sobivad apartmendid, kus külalistel on lisaks eraldatud sissepääsule ja terrassile ka oma kööginurk. Avatud planeeringuga kaasneb suur suletud pargiala, kus lapsed saavad turvaliselt ringi joosta.

Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku kinnitusel loob uue spaa tulek suvepealinna senisest rohkem puhkevõimalusi ja suurendab praegust konkurentsi. «Wasa Resorti erisuse loovad omanäolised apartemendid ja suletud pargiala. Konkurents majutuse pakkujate vahel küll tiheneb, kuid usun, et uude spaahotelli jätkub külastajaid tänu selle eristuvale kontseptsioonile,» lisas Aavik.

Wasa Resort avab uksed Pärnu rannapiirkonnas 2019. aasta suvel. Hoone on projekteeritud KOKO arhitektide eestvedamisel, arhitektuuri on loonud Liis Uustal ja sisearhitektuuri Kadri Kaldam. Ehitust teostab Eston Ehitus ja hotelli rajamist rahastakse erakapitalil põhineva Supeluse Maja OÜ poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles