Põletas kõik sillad: Kardashianide klann viskas Jordyn Woodsi lõplikult välja nii perest kui ärist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner,Kylie Jenner ja Kanye West 2016.
Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner,Kylie Jenner ja Kanye West 2016. Foto: AFP / Scanpix

Terve Kardashianite perekond on sügavalt solvatud Kylie parima sõbranna Jordyn Woodsi ja Khloe endise kallima Tristan Thompsoni afäärist. Pere on otsustanud lõhkuda kõik sidemed, ka ärilised, kirjutab TMZ.

Mis puutub Jordyn Woodsi ja Kardashianite edaspidisesse suhtlusess, siis tulevik ei paista helge olevat. Perekond on otsustanud peale petmisskandaali Woodsi oma elu välja lõigata.

Ajaosalistele lähedad allikad rääkisid TMZ-le, et Jordyn on lõigatud välja perekonnast ka äriliselt ning nad ei plaani modelliga edaspidi enam koos töötada.

Jordyn Woods töötas külg-külje kõrval Kyliega ning koos loodi isegi meigikollektsioon. Ka Khloega on Jordyn tööalaselt palju kokku puutunud, sest naine oli Khloe teksakollektsiooni jaoks modell ning oli firmas üks tegutsevaid liikmeid.

Jordyni lehekülg on Khloe Good American saidilt kustutaud ning allikate sõnul rikkus naine ära igasuguse lootuse tulevikuks. 

Jordyni ja Kylie sõprus ripub juuksekarva otsas, kuid oma kodu ukse on ta sõbranna jaoks ikkagi paokile jätnud, kuid õdede sõnul ärisuhteid sõbrannadel enam olema ei saa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY GIRLS??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles