Vaido Neigaus avaldab uues loos kogu tõe: ma ei suutnud enam teeselda inimest, kes ma tegelikult ei olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Vaido Neigaus võttis sõna Eesti poliitilise olukorra teemal.
Laulja Vaido Neigaus võttis sõna Eesti poliitilise olukorra teemal. Foto: Erakogu

Mõned aastad tagasi kodumaa tolmu jalge alt pühkinud Vaido Neigaus (31) avaldas uue singli «Demons» ning avaldab nüüd, kuidas lugu sündis.

Neigaus selgitas, et kirjutas loo ajal, mil kolis Soome. Loo tarbeks sai ta inspiratsiooni eluperioodist, mil ta ei suutnud enam teeselda inimest, kes ta tegelikult ei olnud.

«See oli raske aeg minule, sest ühelt poolt rõhutas meedia metroseksuaalsust ja teiselt poolt minu tunded, mis aina kasvasid ja kasvasid,» selgitas Neigaus.

Metroseksuaaliks nimetatakse meest, kes pöörab palju tähelepanu oma esteetilisele välimusele ning kulutab omajagu aega ja raha oma kuvandile ja elustiilile.

Ehkki see termin on läbinud transformatsiooni oma esialgsest tähendusest (heteroseksuaalne mees, kes nägi välja või käitus nagu gei), on praegused trendid näinud metroseksuaali tähenduse asetamist tavaliselt naiselikeks peetud praktikate omaksvõtule maskuliinsuse poolt ja mis pole spetsiaalselt seotud homoseksuaalsusega, kirjutab Vikipeedia.

2009. aastal tituleeris Neigaus end metroseksuaaliks ning lükkas tagasi ümber väited, et ta on homo- või biseksuaalne. 

2016. aastal kolis ta Soome, kus kohtus noormehega, kelle artistinimi on Jondè. 2017. aastal avaldas Neigaus sotsiaalmeedias, et nad on kihlatud. «Olen kihlatud, elan teises riigis ning see on suur muutus mu elus,» kirjutas ta toona Facebooki. 

Värske singel peegeldabki möödunut. «See oli aeg mil kartsin, et mind ei võeta sellisena kes ma tegelikult olen. Mul on olnud aeg lõpuks iseendale ja olen saanud uue hingamise ning loodan, et kui inimesed kuulavad seda lugu, siis mõistavad,» sõnas Vaido.

Kuula lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles