Kardetud otsus: Ukraina Eurovisioonil ei osale (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oodatud otsus: Ukraina Eurovisioonil ei osale
Oodatud otsus: Ukraina Eurovisioonil ei osale Foto: STRINGER / REUTERS

Ukraina otsustas loobuda tänavusel Eurovisioonil osalemisest, sest sealne ringhääling UA:PBC ei saavutanud kokkulepet riikliku eelvooru võistlejatega.

Nädala alguses ilmus meedias teade, et Ukraina eelvõistluse võitja Maruv ei allkirjastanud UA:PBC lepingut, milles tal keelati mõneks ajaks Venemaal esinemine. Maruv ütles, et lisaks sellele puudutas leping tsensuuri, mistõttu otsustas sellele mitte alla kirjutada, vahendas Eurovision tv.

Maruv ütles, et lisaks sellele puudutas leping tsensuuri, mistõttu otsustas sellele mitte alla kirjutada.
Maruv ütles, et lisaks sellele puudutas leping tsensuuri, mistõttu otsustas sellele mitte alla kirjutada. Foto: Serg Glovny / ZUMAPRESS.com

UA:PBC otsustas seejärel, et ei saada Maruvi Eurovisioonile ning vaatas võistluse kahe järgmise tulemusega artisti poole. Artistid Freedom Jazz ja KAZKA ei saavutanud samuti ringhäälinguga kokkulepet, mistõttu otsustati Eurovisioonil osalemisest üldse loobuda.

Loe pikemalt ERR Menu portaalist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles