Täna Kanal 2s: «Reporteri eri: kogu tõde dopingust»!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seefeld, AUSTRIA 28FEB19
Dopingutarvitaja Karel Tammjärv ja Eesti suusakoondise peatreener Anti Saarepuu (habemega) pressikonverents Seefeldi koolimajas.
Seefeld, AUSTRIA 28FEB19 Dopingutarvitaja Karel Tammjärv ja Eesti suusakoondise peatreener Anti Saarepuu (habemega) pressikonverents Seefeldi koolimajas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Täna kell 18:55 on Kanal 2s «Reporteri» erisaade veredopinguga patustanud Eesti suusatajatest! Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu tunnistasid end veredopingu tarvitamises süüdi. Eksklusiivne materjal Austriast Seefeldist.

Tammjärve sõnul pakkus veredopingu idee talle välja treener Mati Alaver. Teate peale visati Mati Alaver välja Reformierakonnast ja president kaalub temalt teenetemärkide äravõtmist. Tervet Eestit šokina tabatud uudise valguses toob «Reporter» täna vaatajateni sündmuste viimased arengud Austriast ja Eestist.

Kus on veredopingu idee välja pakkunud Mati Alaver ja Andreas ning tema isa Andrus Veerpalu?

«Praegune dopingulugu on võrreldav sellega kui Lance Armstrong oma teod üles tunnistas. Kanal 2 oli ainus telekanal Seefeldis ja pressikonverentsil väljaöeldu ajas ihukarvad püsti kõigil režiiruumis olnud inimestel,» kommenteerib «Reporteri» päevatoimetaja ja ajakirjanik Madis Kimmel.

«Tuleb nõustuda Postimehe pealkirjaga, mis ütleb, et Tammjärv kustutas esimese lausega Mati Alaveri Eesti spordi ajaloost. Praegu on meil küsimusi rohkem kui vastuseid. Jääb üle loota, et suurimad petturid tulevad välja, et selguks kogu tõde,» lisab Kimmel.

Uudiste erisaates saavad sõna eksperdid, tunnistajad ja sportlased. Toome vaatajateni värske ja eksklusiivse materjali Austriast Seefeldist, kus on kohal Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller. Tallinnas raporteerivad Kanal 2 reporterid: Marian Võsumets, Heelia Sillamaa. Saatejuht on Jürgen Fogel.

«Reporteri eri: kogu tõde dopingust« on Kanal 2s täna kell 18:55, kohe pärast erisaadet „Kanal 2 uus hooaeg».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles