Gei mees pidi ämma ja äia nõudmisel armastatuga abiellumiseks naist teesklema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moslemi pruut. Pilt on illustreeriv.
Moslemi pruut. Pilt on illustreeriv. Foto: Reuters/ScanPix

Roy Singht (29) arvas, et poiss-sõbra kosimisega on kõik tema unistused täitunud. Ilusal asjal oli aga konks- mehe ämm ja äi nõudsid, et Roy riietuks pulmapäeval naiseks ning pidi veel kuid peale pulmi naist teesklema.

Manchesterist pärit Roy tutvus oma abikaasaga pulmas, kui olid vaid 18-aastane. Paar otsustas oma suhet varjata, sest Roy kartis, et tema pere ütleb mehest lahti, kui saladus välja tuleb, kirjutab Mirror.

«Kaks aastat hiljem ta palus mu kätt. Ma arvasin, et see on mu muinasjutuline armastuslugu.» Mõned päevad hiljem aga sai Roy tulevaselt ämmalt kõne. 

Mehe tulevased ämm ja äi nõudsid, et pulmapäeval riietaks Roy end naiseks ja teeskleks naist ka peale pulmi.

«Me saime esimest korda kokku peale seda kõnet. Ta ütles, et näen hea välja ning ta poeg on teinud suurepärase valiku. Kuid ta ütles mulle, et ta tuleb suurest India perekonnast ja seal on austust mängus. Ta ütles, et kui soovin temaga abielluda, pean ma pulmapäeval naiseks riietama. Lisaks pidin mõnda aega naist mängima, et nende kogukonda veenda selles, et tema poeg ei ole gei.»

«Ma olin rabatud. Mulle ei mahtunud pähe, kuidas see talle isegi mõttesse tuli. Ta ema oli mulle isegi naiste riideid ja kullast käeehteid toonud.» 

Lõpuks võttis kõrvuni armunud Roy ultimaatumi raske südamega vastu. «Ma polnud isegi enda perekonnale öelnud, kuid ma lihtsalt soovisin temaga koos olla. Ma oleksin teinud oma kallima jaoks mida iganes.»

Roy oli öelnud oma vanematele, et kolib töö asjus Londonisse. Tegelikult elas ta aga oma partneri ja tulevase ämma ja aiaga pealinnas. Kui suur päev lähemale jõudis, läks Roy aga aina rohkem pabinasse.

«Ma käisin oma peigmehe emaga pulmade jaoks poodlemas. Ta valis minu eest kõik, isegi pulmapäeva. Ta tahtis mu käest lihtsalt raha. Seega müüsin maha oma auto ja andsin talle üheksa tuhat naela, et kõige eest maksta.»

Pulmapäev toimus perekonna kodus. Peigmehe ema oli aga kõigile pulmakülalistele rääkinud, et kuna naiseks riietatud Roy on lesestunud orb, pole tema poolt ühtegi pulmakülalist.

«See pidi olema parim päev mu elus, kuid see oli hoopis halvim.»

Peale pulmi hakkas ka abikaasa Roy'd naisena kohtlema, ostes talle ehteid ja pesu ning abikaasa vanemad ei lubanud tal isegi koduseinte vahel mees olla. Peale üheksat kuud parukate ja kõrgete kontsade kandmist Roy murdus ning proovis enda elutee lõpetada. Peale juhtunut võttis Roy julguse kokku ja jättis oma abikaasa koos tema perega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles