Politseihelikopter lendas kogemata üle «Troonide mängu» võttepaiga, kuid kes tegelastest hukkus, ei paljastatud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öökuningas (Vladimir Furdik) lendamas seitsmenda hooaja lõpul jäädraakoniga
Öökuningas (Vladimir Furdik) lendamas seitsmenda hooaja lõpul jäädraakoniga Foto: / AP/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» viimase hooaja ühe võtte ajal Põhja-Iirimaal lendas politseihelikopter kogemata üle võttepaiga ja politseinikud nägid stseeni, milles paar selle sarja armastatud kangelast hukkus.

Teada on, et kaheksandajal hooajal näeb eepilist lahingut, kuid varem ei olnud teada, et mitu tegelast elu kaotavad, teatab news.com.au.

Põhja-Iirimaa meediasse jõudnud info kohaselt nägid politseinikud võttepaika ehitatud lossi väravate juures kangelasi surnuna. Kinnitamata andmetel oli tegemist stseeniga kaheksanda hooaja kolmandast osast.

Kuna «Troonide mängu» võttepaigad ja -ajad olid salastatud ning infot nende kohta ei tohtinud lekitada, siis hoidsid ka politseinikud oma suud surnud tegelaste suhtes kinni.

Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Foto: twitter.com

Mitme meelelahutuslehekülje andmetel näeb viimase hooaja lahingutes Jon Snowd (Kit Harington), Daenerys Targaryeni (Emilia Clarke), Ser Jorah Mormonti (Iain Glen), Sandor Clegane’i (Rory McCann), Samwell Tarlyt (John Bradley) ja Ser Davost (Liam Cunningham).

Kindlasti ilmub ka Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau), kes seitsmenda hooaja lõpul ratsutas põhja.

Nikolaj Coster-Waldau Jaime Lannisterina
Nikolaj Coster-Waldau Jaime Lannisterina Foto: Macall B. Polay/AP/Scanpix

Oma panuse lahingusse annab samuti Arya Stark (Maisie Williams), kelle jaoks on see esimene selline suur lahing.

Arya Stark (Maisie Williams)
Arya Stark (Maisie Williams) Foto: twitter.com

«Arya on väga hästi treenitud ja oskab võidelda. Nüüd on tema kord lahingus hiilata. Minu tegelane saab tunda vere maitset,» sõnas Williams.

Kinnitamata andmetel on suur lahingustseen nii selles sarjas kui tele- ja filmiajaloos kõige pikem sõjaline stseen.

Arvatakse, et «Troonide mängu» eepiline lahing kestab kauem kui kestis «Sõrmuste Isand: kaks kantsi» lahingustseen, mille pikkus oli 40 minutit.

Sansa Starki kehastaja Sophie Turner sõnas ühes intervjuus, et lahinguga osa kestab 90 minutit, olles seega filmipikkune.

Sansa Stark (Sophie Turner)
Sansa Stark (Sophie Turner) Foto: twitter.com

Teada on, et «Troonide mängu» viimase hooaja suurt lahingustseeni võeti üles 11 nädala jooksul öisel ajal. Öökuningas koos oma armeega piiras Winterfelli lossi, tehes seda päriselt öösel. Seega tuli Arya Starki võime võidelda pimedas ainult kasuks.

Arya Starki kehastava Maisie Williamsi teatel olid need lahingustseenid ühed raskemad, mida ta selles seriaalis teinud on.

«Need olid keerulised ja rasked päevad. Samas teadsime, et oleme osa millestki suurest, võimsast ja ajalukku jäävast. See tekitas hea tunde,» lisas näitlejanna.

«Troonide mängu» viimane hooaeg algab HBOs. 14. aprillil ja Foxis 15. aprillil.

Jon Snow (Kit Harington)
Jon Snow (Kit Harington) Foto: twitter.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles