Eksperiment: «Õhtu!» reporter katsetas, kuidas saada nädal aega söönuks ilma rahata? Vaata, mis sellest välja tuli!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klipp videost: Heelia Sillamaa
Klipp videost: Heelia Sillamaa Foto: Kanal 2/ «Õhtu!»

«Õhtu!» reporter Heelia Sillamaa võttis ette järjekordse eksperimendi. Sel korral katsetas ta, kuidas saab ta nädal aega söönuks nõnda, et ta seejuures toidu peale sentigi ei raiska.

«Proovisin nädal aega söönuks saada nii, et ise kordagi söögi peale raha ei raiska. Ebaausad võtted – lähen sõpradega restorani ja lasen neil maksta – olid välistatud,» selgitab Heelia.

«Tõsi küll, juba esimesel õhtul sõin suurest näljast ära «Õhtu!» saate monteerija eelmisest päevast üle jäänud toidu, mis oleks läinud lihtsalt ära viskamisele.»

«Kui keegi oleks pakkunud, oleksin arvatavasti ka koeratoidu vastu võtnud. Tänapäeval pidavat kallid koertele mõeldud konservid juba paremini, kui Säästuka sealiha konservid maitsema.»

«Üldiselt saab aga nädala kokkuvõtteks öelda, et ära elab küll! Teha poes kümme ringi ümber degusteerimislaua ja seejärel pangast kümme kommi kaasa haarata ei ole glamuurne, kuid täidab kõhu ära küll,» selgitab ta.

Samuti räägib Heelia, et tõelisteks elupäästjateks on ka kolleegide sünnipäevad. «Kuna meie ettevõte on hiiglama suur, sattusin nii mõnelgi korral sööma sünnipäevalapse torti, keda ma varem kunagi kohanud ei olnud. Muidugi annab minu amet mulle eelise ka sellega, et satun tööpäeva jooksul ikka kajastama vähemalt ühte kohtumist, kuhu on üles seatud snäkilaud.»

«Küll aga ei kujuta ma tõesti ette, kuidas sarnast eksperimenti klassikalise kontoritöötajana teha. «Vabandust, boss, ma lähen nüüd kolmeks tunniks sööki otsima» tundub vabandusena, mis vaid kiviajal oleks töötanud,» lisab ta.

Vaata eksperimendist ka videot:
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles