Hailey Baldwini onu Justiniga abiellumisest: oleksin olnud õnnelik, kui nad oleks paar aastat oodanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin. Foto: PA images/Scanpix

USA näitleja ja Hailey Baldwini onu Billy Baldwin on küll vastabiellunute üle õnnelik, kuid arvab nii kiiresti tanu alla saamisest midagi muud.

Billy Baldwin (56) rääkis US Weeklyga ning ütles, et armastab Haileyt ja Justinit, kuid oleks soovinud, et paar oleks abiellumisega oodanud ning poleks tanu alla saamisega kiirustanud, kirjutab Pop Crush.

Hailey onu näitleja Billy Baldwin.
Hailey onu näitleja Billy Baldwin. Foto: Capital Pictures/Scanpix

«Ma jumaldan neid paarina ja ma oleksin olnud õnnelik, kui nad oleks abiellumisega paar aastat oodanud,» ütles pruudi onu Billy. «Ehk oleks olnud parem. Nad ei tahtnud oodata, sest on pühendunud oma usule. Kui see oli nende jaoks parim otsus, siis pole see minu asi.»

Billy lisas, et andis abiellunutele enne pulmi nõu- lükata laste saamine tulevikku ja keskenduda hoopis lõbutsemisele. «Ma ütlesin neile, et loodan, et ei hakka kohe lapsi tegema ja et lõbutseksid mõned aastad koos.»

Justin Bieberja Hailey Baldwin 2018.
Justin Bieberja Hailey Baldwin 2018. Foto: Chris Young / AP

Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlusid 2018. aasta juulis, vaid paar nädalat peale uuesti käima hakkamist. Esmakordselt olid nad paar 2015-2016. aastal. Abielluti juba 2018. aasta septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles