Luke Perry 18-aastane tütar Sophie avaldas oma isale järelehüüde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Perry
Luke Perry Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

Kunagisest noortesarjast «Beverly Hills, 90210» kuulsaks saanud näitleja Luke Perry suri 4. märtsil, olles saanud enne seda infarkti.

52-aastase Perry 18-aastane tütar Sophie mälestas oma isa Instagramis, kuhu postitas fotosid, millel ta on koos isaga.

Tütre teatel oli isa veel 2. märtsil hea tervise juures ja temaga oli kõik korras, kuid siis tuli infarkt ja ta viidi haiglasse.

«Mu isa lahkus väga kiiresti, kõik toimus ootamatult. Jõudsin õigel ajal Malawist tagasi, et olla temaga ta elu viimase ööpäeva koos. Olen õnnelik, et sina minu isa olid, sest sa armastasid ja toetasid mind tingimusteta,» kirjutas tütar.

Sophie oli heategevusprojekti raames Aafrikas Malawis ja kui talle teatati, et isa sai infarkti, lendas ta Los Angelesse tagasi. 

Sophie sõnul on ta saanud pärast isa surma palju sooje  ja toetavaid sõnumeid.

«Ma vist ei leia õigeid sõnu, sest isa suri alles. Ta oli näitleja ja avaliku elu tegelane, selle tõttu on ka tema surmauudis pikka aega meedias. Palun, et minule ja meie perele antakse leinamiseks privaatsust,» lisas tütar.

Tütre järelehüüe Perryle on saanud 40 000 meeldimist ja sajad inimesed on avaldanud nii tütrele kui teistele pereliikmetele kaastunnet.

Perry 21-aastane poeg Jack, kelle lavanimi on Jungle Boy, jätab isa surma tõttu ära šõumaadlusmatši, mis pidi tal olema järgmisel nädalal.

Luke Perry ja ta naine Minnie Sharp olid abielus 1993 – 2003.

Endine naine ja lapsed olid haiglas, kui Perry suri.

Perry tähelend sai alguse 1990. aastate populaarses noortesarjas «Beverly Hills 90210», kus ta mängis Dylan McKayd.

Viimasel ajal mängis ta sarjas «Riverdale», kus ta kehastas Fred Andrew nimelist tegelast.

Luke Perry vara suurus ei ole teada, kuid väljaande tmz.com andmetel jätab ta oma vara kahele lapsele. 

Lisaks eksnaisele Minnie Sharpile leinavad Perryt ka ta kihlatu Wendy Madison Bauer, ema Ann Bennet, kasuisa Steve Bennet, vend Tom Perry ja õde Amy Coder. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles