Jaak Joala duettidest ilmub kogumik, millel teeb kaasa terve posu armastatud naislauljaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Joala
Jaak Joala Foto: Peeter Langovits

Jaak Joala laulud toovad naistepäevaks rõõmu: ilmub estraadilauliku seitsmes laulukogumik «Ma joobun õnnest».

Jaak Joala järjekorras seitsmes laulukogumik on kevadine, naistepäevaselt lillehõnguline duettide plaat.

Koostaja Olavi Pihlamägi: «See on kokku pandud Jaagu ja naislauljate duettidest, sest neis on seda õrnust, mida mees saab üles näidata naise vastu. Jaagu duettide puhul on hämmastav tema muusikaliste kaaslaste hulk – kokku on neid kümme. Enim on Jaak laulnud duette Marju Kuudiga, lausa viis.»

Jaak Joala kogumikplaadi esikaas.
Jaak Joala kogumikplaadi esikaas. Foto: Promopilt

Plaadi nimilooks on «Ma joobun õnnest», mis nii avab kui lõpetab helikandja. Nimilugu «La vie en rose» on originaalis legendaarse prantsuse «varblase» Edith Piafi pala. Mõlemad esitused on erinevad, kuid oma armuigatsuses sarnased – ühes on Jaagu partneriks Marju Kuut, teises Silvi Vrait.

Plaadil on duetipartneriteks veel Heidy Tamme, Kristi Tammik, Anne Grünberg, Marika Bahvalova- Eensalu, Marika Urb, Marju Länik, Liilia Vahtramäe-Kotkas ja Entel-tenteli laste lauluvõistluse täht Anu Viileberg. Kõigist lauljannadest on bukletis ka fotod.

Pooled plaadil kõlavatest lauludest on meie heliloojate looming, pooled seitsmekümnendatel populaarsete laulude eestikeelsed kaverid ja äratundmisrõõmu jätkub siin kindlasti.

Vaata, kuidas Joala ja Vrait plaadi nimilaulu esitasid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles