Video: Will Smith ületas oma hirmu ja ujus koos haidega (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith 2017 Cannes'is.
Will Smith 2017 Cannes'is. Foto: Ekaterina Chesnokova / Sputnik/Scanpix

Hollywoodi staar Will Smith võttis vastu uue väljakutse ja sukeldus ilma kaitsepuurita, et ujuda koos haidega.

Näitleja tegi seda Facebook Watch sarjas «Will Smith’s Bucket List», milles ta astub vastu oma suurimatele hirmudele, paneb end proovile ning kogeb ja õpib enda kohta uut.

Smithil on nimekiri tegevustest ja väljakutsetest, mida ta teha tahab ning värskeimas osas pani ta endi haidega proovile.

Smithi sõnul oli ta natuke hirmul kui pani sukeldumiskostüümi selga. Ta peas vasardas ainus mõte, et ta ju sukeldub ilma kaitsva puurita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My foot ain’t afraid of no damn sharks... shooting something STOOPID for YALL ?

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

«Olime Bahamal, kus viisin ellu oma nimekirjas olevatest tegevustest ühte ohtlikumat, haidega koos ujumist. Kui ma haidega koos ujumist kaalusin, siis oli mu mõttes, et teen seda kaitsepuuris olles, kuid hiljem olin valmis sukelduma ka ilma selleta,» sõnas staar video alguses.

Smith teatas Facebookis oma uuest ettevõtmisest jaanuaris. Tegemist on mitmest videost koosneva sarjaga, millest igaühes on erinev tegevus.

Esimeses osas oli näha, kuidas möödunud aastal 50-aastaseks saanud näitleja koges langevarjuga tandemhüppamist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles