Müüginipp Eesti oksjoniportaalist: kuidas kantud kingad teenima panna? Too mängu jalafetiš!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalafetiš aitab kasutatud kingad hea raha eest maha müüa. Pildil on kinga- ja sokiärikas Roxy Sykes.
Jalafetiš aitab kasutatud kingad hea raha eest maha müüa. Pildil on kinga- ja sokiärikas Roxy Sykes. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kui enamasti küsitakse kasutatud riiete eest väikeseid summasid, on üks eestlanna leidnud võimaluse, kuidas second-hand kauba pealt hoopis kena kopikas teenida.

Müügiportaali Osta.ee on pandud müüki kantud kingad. Selles pole iseenesest midagi uut: kasutatud riideid müüvad paljud. Tähelepanu püüavad aga müüja turundusvõtted: uhkeid jalavarje pakutakse meestele mõeldud erootikakaupade kategoorias ning piltidel kannab kingi lakitud küüntega naisterahvas.

Kaunis eestlanna müüb oksjoniportaalis kantud kingi.
Kaunis eestlanna müüb oksjoniportaalis kantud kingi. Foto: Kuvatõmmis Osta.ee-st

Naine küsib kingade eest 70 eurot: oksjonis osalema ei pea, saab kohe 70 euroga kätte. «Ilusate jalgade omanik müüb oma kantud kingi,» tutvustab naine ise pakkumist. Kas see on hea diil, võib igaüks ise otsustada.

Vaata huvitavat pakkumist SIIT.

Loomulikult pole see ainus kord, kui meeste jalafetiš on teenima pandud: sama harrastab ka londonlanna Roxy Sykes, kirjutas Sõbranna möödunud sügisel. Roxy küsib kantud jalatsite eest 200 naela (ehk 230 eurot), nii et eestlanna 70-eurone pakkumine pole tegelikult kuigi paha.

Niimoodi võib Roxy enda sõnul kuus teenida üle 9000 euro, nii et võimalus äri teha on täiesti olemas.

Roxy Sykes teenib kasutatud sokkide ja jalatsite müügist tuhandeid eurosid.
Roxy Sykes teenib kasutatud sokkide ja jalatsite müügist tuhandeid eurosid. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles