19-aastane missivõistluste kaunitar suri ootamatul põhjusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Lotte van der Zee suri ootamatult.
Modell Lotte van der Zee suri ootamatult. Foto: Instagram

Hollandlanna Lotte van der Zee, kes võitis teismeeas neidude versiooni Miss Universumi iludusvõistlusest, suri ootamatult suusareisil.

19-aastane hollandi modell oli perega Austrias suusatamas, kui ta tundis ühtäkki valu rinnas. Noor kaunitar viidi haiglasse, kus ta oli kaks nädalat koomas. Nüüd teatasid neiu vanemad, et Lotte on meie seast lahkunud, vahendab Daily Star.

Lotte, kes tutvustas ennast Instagramis kui ambitsioonidega tüdrukut, oleks mõne päeva pärast 20-aastaseks saanud. Suusareisile sõitiski ta sünnipäeva tähistamiseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

22. veebruaril teatasid Lotte vanemad, et tütarlaps sai südamerabanduse ning on viidud haiglasse. Instagramis oli kaunitaril 172 000 jälgijat ning kõik nad külvasid perekonna üle heade soovide ja palvetega. Sellest aga ei piisanud ning Lotte lahkus meie seast kolmapäeva õhtul.

«Meie pärl, meie maailm lahkus kolmapäeva õhtul kell 22.47. See on uskumatu, et meie armastatud Lottet pole enam meiega. Meie südamed on murtud. Me tahame tänada kõiki toetuse ja südantsoojendavate sõnumite eest,» teatasid vanemad tüdruku Instagrami vahendusel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

Lotte võitis 2017. aastal iludusvõistluse Miss Teen Universe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles