Orgiatel osalenud ja kirikuskäijatega seksinud preester lasti kirikusse tagasi (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Cavazzana lasti kirikusse tagasi
Roberto Cavazzana lasti kirikusse tagasi Foto: Il Gazzettino

13 kirikuskäijaga maganud ja seksorgiatel osalenud häbistatud preester lasti kirikusse tagasi pärast aasta vaestega koos elamist.

Veneetsia piiskop Claudi Cipolla sõnas, et ta sai jumalast inspiratsiooni ning andestas Isa Roberto Cavazzanale tema patud, vahendas The Sun.

Rooma-katoliku kirik otsustas loobuda Roberto Cavazzana teenetest pärast seda, kui tuli välja, et ta magas 13 kirikuskäijaga ning osales teise vaimuliku korraldatud orgiatel. Kuid nüüd, aasta pärast mehe vallatuste avalikuks tulekut, sai mees oma töö tagasi.

43-aastane Isa Roberto Cavazzana oli kirikuskäijate seas populaarne. Nägus, karismaatiline ja alati šarmantne Cavazzana kõnetas aastate jooksul missade ajal Carbonara di Rovoloni linnas, mis asub Veneetsia lähedal, sadu kirikuskäijaid.

Ta andis vaimujulgust isegi telesaatejuhile Belen Rodriguezile 2017. aastal, enne kui naine abiellus. Naine kirjeldas teda, kui nägusat ja lahket meest, ning alalhoidlikku preestrit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notte

A post shared by BELEN (@belenrodriguezreal) on

Kuid veel samal aastal tunnistas Roberto Cavazzana üles, et osales teise vaimuliku, Isa Andrea Contini korraldatud orgiatel. Contin heideti püsivalt kirikust välja.

50-aastane Contin kõigele lisaks veel filmis ka orgiaid, kust on näha, et seal kasutati BDSM-vahendeid ja sekslelusid. Politsei hakkas Isa Contini tegusid uurima, kui kolm tema eelmist armukest läksid politseisse. Kui politsei korraldas Contini kodu haarangu, siis nad avastasid mitmeid isetehtud pornofilme ja sekslelusid.

Kolmest politseisse pöördunud naisest kaks tunnistasid, et nad pöördusid Isa Contini poole nõu saamiseks pärast seda, kui nende abielud lõhki läksid, aga selle asemel, et neid aidata, võrgutas Isa Contin naised ja keelitas neid osalemaks ekstreemsetes seksaktides.

Lisaks oletatakse, et preester olevat naisi läbi naistevahetusportaali ka teistele pakkunud.

Isa Contin aga anti lõpuks politseile üles, kui 49-aastane naine, kelle preester Prantsumaa nudistide kuurorti viis, viimaks võimude poole pöördus. The Times raporteerib, et Contin oli filminud seda naist Isa Cavazzanaga seksimas.

Vaatamata oma pattudele saab Isa Cavazzana nüüd võimaluse tagasi kirikusse pöörduda, kui ta veetis aasta patukahetsust vaeste seas.

Veneetsia piiskop Claudio Cipolla sõnas, et andestab Cavazzanale. 

Carbonara di Rovoloni linnapea Maria Elena sõnas: «Isa Roberto on alati head tööd teinud ja elanikele ta meeldib ning on temaga rahul.» 

Anonüümseks jääda sooviv kohalik ema sõnas: «Sa pead eristama meest ja preestrit ning Isa Roberto on hea preester. Me loodame, et ta on peagi tagasi. Me oleme valmis talle andeks andma.»

Roberto Cavazzana osales orgiatel, kuid saab nüüd võimaluse kirikusse naasta.
Roberto Cavazzana osales orgiatel, kuid saab nüüd võimaluse kirikusse naasta. Foto: Fidelity News - Fidelity House

Isa Cavazzana sõnas: «Ma palun andestust kõikide sõnade, tegude ja vigade eest, mida ma olen teinud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles