Video: mida teha siis, kui sa ei saa oma last juustuga loopida? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida teha siis, kui sa ei saa oma last juustuga loopida?
Mida teha siis, kui sa ei saa oma last juustuga loopida? Foto: Mamamia

Kui eelmine nädal tuli välja, et lapsevanemad loobivad huumori eesmärgil oma lapsi juustuga, siis nüüd saab näha, mida teevad need inimesed, kellel ei ole last.

Sotsmeedias on levinud kõiki trende ja challenge'eid, mida inimloom ette kujutada suudab. Või kas ikka? Lapsevanemad on veidrate trendide latti kergitanud ja loobivad oma lapsi juustuga.

Kulutulena levinud veider juustuloopimise trend ehk ingliskeelse nimega «Cheese challenge» on lihtne: vanemad loobivad oma lapsi juustuviiluga näkku.

Trend sai alguse Twitteri kasutajalt @unclehxlmes, kes videos enda pisikest venda juustuga viskas, kirjutas The Sun.

Klipp inspireeris paljusid kasutaja jälgijaid ning ka nemad hakkasid piimatooteid lennutama, et väikelaste reaktsiooni näha. Osad nutsid, osad naersid, kuid enamus olid pigem ehmunud.

Kuid «juustuväljakutsest» tahavad osa võtta ka inimesed, kellel lapsi pole. Selle asemel, et leida tänavalt võõras laps, kelle poole juustuviilud teele saata, on nad valinud oma ohvriteks ... tähendab, katsealusteks oma lemmikloomad, enamasti kassid.

Kuid sellest vahvast tegevusest ei ole päästetud ka koerad.

YouTube'is on mitmeid videoid sellest, kuidas inimesed oma lemmikloomi juustuga loobivad. Videod on kokku kogutud erinevatest YouTube kanalitest ja sotsiaalmeediast ning kogu seda «huumorit» saab nüüd väga lihtsalt jälgida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles