Fännist saab abikaasa: Jennifer Lopez kihlus pesapalluriga, kellele ta 20 aastat tagasi autogrammi andis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

USA pesapallilegend Alex Rodriguez teatas, et on kihlunud laulja ja näitleja Jennifer Lopeziga. Paar on koos olnud kaks aastat.

43-aastane pesapallur, keda tuntakse Ameerikas hüüdnime A-Rod järgi, sai Jennifer Lopezilt jah-sõna, vahendab CNN Entertainment. Kaks aastat semminud paar tegi kihluse teatavaks Instagramis. Pulmakuupäeva veel teada pole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Tegemist on Lopezi jaoks neljanda abieluga, Rodrigueze jaoks teisega. Lopez lahutas eelmisest abikaasast, muusik Marc Anthonyst 2014. aastal, neil on kaks last. Rodriguez on lahutatud 2008. aastast, temal on abielust kaks last.

Fännist saab abikaasa

Rodrigueze ja Lopezi liit on põnev, kuna paar kohtus juba 20 aastat tagasi, kuid siis oli esimene neist noor pesapallur ja teine tõeline superstaar. Rodriguez küsis Lopezilt postri peale autogrammi ning naine kirjutas juurde: «Armastusega Alexile.» Kes oleks siis võinud arvata, et see armastus kunagi tõepoolest ka tekib.

Rodriguezt, kes lõpetas profikarjääri 2016. aastal, süüdistati omal ajal steroidide ja dopingu kasutamises, mistõttu määrati talle ka 211 kohtumise pikkune mängukeeld, vahendab Postimees Sport.

Meest on peetud üheks maailma paremaks pesapalluriks ja seda on tõestanud ka mehele pakutud palganumbrid, mis teinud temast lepingu väärtuse mõttes maailmas enimteeniva sportlase.

2000. aastal sõlmis ta lepingu väärtusega 252 miljonit dollarit Texas Rangersiga, 2007. aastal kümne aasta pikkuse lepingu väärtuses 275 miljonit dollarit Yankeesiga.

Alex Rodriguez palliplatsil 2008. aastal.
Alex Rodriguez palliplatsil 2008. aastal. Foto: Reuters/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles