Soojendavad suhteid: Kyliet ja Jordynit nähti esimest korda peale petmist kohvitamas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordyn Woods ja Kylie Jenner 2018.
Jordyn Woods ja Kylie Jenner 2018. Foto: SIPA/Scanpix

Jordyn Woods tegi esimese sammu, et oma sõprust tõsielustaari ja kosmeetikabrändi looja Kylie Jenneriga korda saada. Nädal aega peale petmise tunnistamist, nähti vanasid sõbrannasid esimest korda avalikult koos.

Modell Jordyn Woods (21) rääkis veidi üle nädala aja tagasi Jada Pinkett Smithi (47) jutusaates «Red Table Talk» tõtt ning tunnistas, et pettis Khloe Kardashiani peika, NBA staari Tristan Thompsoniga.

Naine väidab, et tegemist oli vaid süütu suudlusega huultele ning kaugemale asi ei läinud. Selleks ajaks oli aga Jordyn Kardashianite klannist välja visatud ning väidetavalt katkestati temaga kõik sidemed, kirjutab Mirror.

Kuid paistab, et peale intervjuud on Jordyn ja Kylie proovinud siiski sõpruse kallal töötada ning juhtunut selgitada.

Üks allikas rääkis ajakirjale People: «Nende sõprus pole veel sajaprotsendiliselt läbi. Vaatamata sellele, et Jordyn ei ela enam Kylie juures, on ta asjad siiani seal. Nad pole olnud koos, kuid on vahetanud sõnumeid.»

Kauaaegset parimat sõbrannat on ilmselgelt raske elust välja lüüa ning naised on teineteise vahele visanud valge rätiku. Sõbrannasid nähti Calabasases Pedalers Fork restoranis jutustamas. 

Need on sõpruse parandamise esimesed sammud, sest tõsielustaari Kylie jaoks on olnud olukord raske ning tema sõnul kaotas ta poole oma maailmast. Ajakirja People allikas lisas: «Kylie on endast väga väljas. Ta usaldas Jordynit kõiges.»

Arvatavasti on kohtumine Kylie ja Jordyni esimene, peale petuskandaali lahvatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles