AirBaltic: oleme valmis pakkuma parimat lennuühendust (2)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Eelmisel kuul teenindas airBaltic 35 000 Eesti reisijat, rohkem kui ükski teine Eestis opereeriv lennufirma. 

«Oleme täielikult pühendunud Eesti turu huvidele, pakkudes saabuval suvel kõige rohkem reisijakohti võrreldes teiste Tallinnas opereerivate lennufirmadega. Eesti turg näitab suurt nõudlust ja me oleme valmis pakkuma parimat lennuühendust,» sõnas airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse. 2019. aasta juuni alguses käivitab lennufirma Tallinnast otselennud Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

2019. aasta suvel teostab airBaltic Tallinnast iganädalaselt kuni 104 otselendu 12 erinevasse sihtkohta. Võrreldes eelmise aastaga on kasv 73 protsenti.

AirBalticu koduturuks on Baltikumi kolm pealinna, kust lennufirma pakub lende rohkem kui 70 erinevasse sihtkohta. Käesoleva aasta suvel avab airBaltic lennuliinid Lvivi, Dublinisse, Stuttgarti, Kos'i ja Menorcale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles