Video: suure lotovõidu saanud töötu mees üllatas autovalikuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotovõitja Michael Weirsky.
Lotovõitja Michael Weirsky. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides New Jerseys Alphas elav töötu mees võitis Mega Millions lotoga 273 miljonit dollarit (240 miljonit eurot), pärast maksude mahaarvamist jäi talle 162,5 miljonit dollarit (143 miljonit eurot).

54-aastane Michael Weirsky oleks äärepealt oma suurest lotovõidust ilma jäänud, kuna unustas pileti ostmispaika, Philipsburgis asuva Quick Chek poe kassasse, kuid tänu sealsele müüjale Phil Campolole sai selle tagasi, teatab foxnews.com.

Lotovõitja Michael Weirsky
Lotovõitja Michael Weirsky Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Weirsky rääkis ajakirjanikele, mida ta oma suure rahaga teha kavatseb ja üks asi oli üllatav. Kui enamik lotovõitjatest tahab saada uhket maja ja luksusautot, siis selle mehe suureks unistuseks oli midagi odavamat.

Kui Weirsky mainis autot, siis ajakirjanikud arvasid, et ta läheb ostab kas Ferrari, Lamborghini või mõne teise uhke sportauto.

«Esmalt lähen autokauplusse ja ostan Ford F-150 Raptori. Sellest autost olen unistanud pikalt,» teatas ameeriklane.

Ford F-150 Raptor
Ford F-150 Raptor Foto: / AP/Scanpix

Ford F-150 Raptor ei ole luksusauto, kuid see on juhtide seas oma vastupidavuse ja lisafunktsioonide tõttu populaarne. Auto alghind on 50 000 dollarit (44 000 eurot), kallim versioon maksab 80 000 dollarit (70 400 eurot).

Möödunud aasta oktoobris oma naisest lahku läinud mees elas varem töötu abirahast ja naise poolt talle elamiseks antud toetussummast, mis määrati lahutusega.

53-aastase eksnaise Eileen Murray sõnul tuli endise mehe suur lotovõit talle üllatusena, sest ta ei teadnud, et mees üldse lotot mängib. Naise teatel ei taha ta eksmehelt mitte sentigi.

Kui ajakirjanikud küsisid, et miks nad lahku läksid, jäi naine vastuse võlgu.

Weirsky teatel tahab ta uue auto osta ka oma emale, kuid veel ta ei tea, mida teeb ülejäänud summaga.

Ta otsis lotopileti ostukoha müüja Phil Campolo üles ja tänas teda talle võidu toonud lotopileti tagastamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles