Sõbrantsiga rannas peesitanud Emily Ratajkowski sai fännidelt õelaid märkusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski Foto: Instagram / Scanpix

Supermodell Emily Ratajkowski pani Instagrami üles pildi, kus peesitab napis rannapesus liival, kõrval samas poosis sõbranna. Fännid arvavad aga, et modell jätab vormikama kaaslase halba valgusse.

27-aastane modell, kellele kuulub rannarõivabränd Inamorata, pani üles pildi, mis on paljude fännide arvates maitsetu, vahendab Daily Star. Nimelt peesitab fotol Emily kõrval sõbranna Caitlin ning nende mõlema kehavõlud on täies hiilguses võrdluseks vaataja ees. See jätab supermodelli volüümikama sõbranna aga paljude arvates halba valgusse.

«Miks küll laseks keegi oma sõpra niimoodi häbistada ja küberkiusata?» tõi üks kommenteerija välja. «See küll kellegi enesehinnangut ei tõsta...» märkis teine.

Kuna modelli jälgib Instagramis üle 22 miljoni kasutaja, oli arvamusi mitmesuguseid. Mõni pakkus välja, et pildi eesmärk on ülistada iga kehakuju ja -kaaluga naisi, mitte ainult piitspeenikesi supermodelle. «Mõlemad naised on omal moel kaunid, kasvage suureks!» kutsus üks kommenteerija teisi korrale.

Vaata pilti ja otsusta ise, kas selline kõrvutamine jätab modelli sõbranna ebasoodsasse olukorda:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles