Deppi endine abikaasa Amber Heard biseksuaalsusest: alguses olid lihtsalt lakkamatud pisarad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard 2018.
Amber Heard 2018. Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Johnny Deppi endine abikaasa Amber Heard on omaks võtnud enda biseksuaalsuse ning rääkis, et alguses oli vanematel tütart raske mõista ning see on mõjunud ka tema karjäärile.

Pühapäeval meenutas Amber Heard SXSW-i konverentsil aega, kui esmakordselt vanematele oma seksuaalsusest ning esimesest tüdruksõbrast rääkis, kirjutab E! News.

«Ma olen päris Austinist, Texasest ning mu isa on tubli lõunaosariikide mees. Mind kasvatati religioosses kodus,» kirjeldas naine oma minevikku. «Olla avameelne lesbi, ateist ja taimetoitlane pole kerge. Mäletan, kui rääkisin vanematele oma esimesest suhtest, kui olin armunud naisesse. Selle alguses olid lihtsalt lakkamatud pisarad.»

Enne oma abielu näitleja Johnny Deppiga oli Heard viieaastases suhtes Tasya van Reega. Näitlejanna sõnul, ei teadnud ta vanemad, kuidas seda seedida, sest nad olid justkui visatud kahendsüsteemi ning ei teadnud kas see on negatiivne või positiivne. Aja jooksul vanemad siiski muutsid meelt.

«Viis aastat hiljem sain ma nendepoolse omaksvõtu. Suhtumine ja südamed võivad muutuda,» rääkis Heard.

Naine rääkis oma seksuaalsest orientatsioonist esmakordselt 2010. aastal ning 2017. aastal pommitati naist küsimustega intervjuus Allurega. «Ma ei identifitseeri end otseselt kellegina,» rääkis naine ajakirjale, kui tema käest küsiti, kas naine on biseksuaalne.

«Ma olen inimene. Mulle meeldib see, kes mulle meeldib. Juhtumisi olin ma suhtes naisega. Inimesed tegid meist pilte, kui peale õhtusööki autosse jalutasime. Ma hoidsin ta kätt ja mõistsin, et mul on kaks valikut- kas tema käest lahti lasta ja hoida oma eraelu privaatsena, või ma hoian käest kinni ja võtan selle omaks.»

Heard rääkis, et ei hoidnud oma seksuaalsust vanemate ja sõprade ees kunagi varjatuna, kuid tööalaselt seadis see tõkkeid.

«On oluline, et me eiraksime silte. Ühel hetkel on sellel niikuinii kirjas, et oleme kõik inimesed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles