Ansambel Revalsi soolokitarrist lahkub isiklike suhete tõttu bändist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Revals esiplaanil vasakult: Rait Sohkin, Merlin Purge, Liis-Marii Vendt. Tagaplaanil: Jevgeni Babkin Martin Saaremägi Jaanus Saago, Jaanus Salm, Danel Pandre.
Ansambel Revals esiplaanil vasakult: Rait Sohkin, Merlin Purge, Liis-Marii Vendt. Tagaplaanil: Jevgeni Babkin Martin Saaremägi Jaanus Saago, Jaanus Salm, Danel Pandre. Foto: Erakogu

Ansambel Revals teatas Facebookis fännidele, et bändi soolokitarrist Martin Saaremägi lahkub isiklike suhete tõttu bändist.

Täna postitasid Facebooki kontole Revalsi bändi liikmed pildi, milles teatavad, et nende koosseisust lahkub kitarrist Martin Saaremägi.

Põhjuseks toodi isiklikud suhted ning sellega selgitus piirdus. Otsuse tegi Saaremägi bändikaaslastele teatavaks eile. Lisaks teatavad nad, et bänd otsustab ilma temata edasi musitseerida.

«Revalsi Facebooki ja Instagrami kontole omab ligipääsu vaid Saaremägi, seega on edaspidi sealt tulev info rangelt subjektiivne!» hoiatavad Revalsi bändi liikmed fänne, et kontodele postitatavat infot ei tohiks võtta tõsiselt.

Oma fustratsiooni väljendavad ka teised tuntud muusikud ja fännid postituste kommentaarides. 

Näiteks Lauri Saatpalu kirjutas Danel Pandre postituse alla: «See Kadajas on nagu katk oma leppimisega! Mine lepi Rannapiga kui tahad! Nagu vanainimene...leppida, leppida.... Rock on räme lõbu ,mitte sitapeade bingoklubi!»

«Ärge püüdkegi, saatke persse ja minge edasi! Kui on leo ,siis jääbki leoks ! Kõige rõvedam on ahv kabiinis! Sõda toob veidike vaheldust kah!» jätkas laulja Jaanus Saago postituse all.

Ka Karl-Erik Taukar on uudisest segaduses ning küsis: «Mehed, millega te tegelete?»

Revals on 2017. aasta märtsis loodud ansambel, mille muusikat mõjutavad kantri, rahvamuusika, bluus ja rokk. Koosseisu kuuluvad Rait Sohkin, Jaanus Saago, Merlin Purge, Danel Pandre, Jevgeni Babkin, Liis-Marii Vendt ja Jaanus Salm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles