5miinust esitas neid laimanud Eestlaste kolmnurga liikmele suure kahjunõude

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5miinust esitas teda laimanud Eestlaste kolmnurk liikmele suure kahjunõude
5miinust esitas teda laimanud Eestlaste kolmnurk liikmele suure kahjunõude Foto: ARDI TRUIJA/PÄRNU POSTIMEES/SCANPIX

Räpipunt 5miinust on esitanud 20 000 eurose kahjunõude neid Facebooki grupis Eestlaste kolmnurk valeväidete ja laimuga kostitanud Grete-Marie Võrrole.

Võrro postitas märtsi alguses Facebooki gruppi Eestlaste kolmnurk 12-minutilise video, kus ta süüdistas Võsu räpipunti 5miinust alaealistele narkootikumide ja alkoholi andmises. Võrro tegi seda eesmärgiga alaealisi aidata ja 5miinust vastutusele võtta.

Kuna nädala jooksul selgus, et Võrrol ega temaga ühendust võtnud inimestel pole oma väidete tõestuseks fakte, vaid vastupidi, 5miinust lükkas neid puudutanud kuulujutud kategooriliselt ümber, siis sattus video teinud tütarlaps olukorda, kus teda ootab süüdistus laimus.

Elu24-le teadaolevalt on 5miinust esitanud Grete-Marie Võrrole 20 000 euro suuruse kahjunõude. Nõude suurust kinnitab ka naisterahvas ise.

Tegu on kohtuvälise nõudega, mille maksmiseks anti naisele kuu aega.

Lisaks sellele peab Võrro tegema Eestlaste kolmnurka uue video, kus võtab tagasi kõik esimeses videos 5miinuse kohta öeldu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles