Nunnumeeter põhjas: Alicia Keys jagas 8-aastase pojaga lava ning võitsid oma esitusega kõikide südamed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile jagati IHeartRadio muusikaauhindu, kus astus üles ka poppikoon Alicia Keys, kellel oli laval ka väga eriline külaline- tema vanim poeg Egypt Daoud Dean. Üheskoos võitsid nad kõikide südamed ning panid sotsmeedia elevusest kihama.

Alicia Keys astus muusikaauhindade galal üles ning esitas oma kõige tuntumaid ja armastatumaid lugusid. Publiku üllatuseks, kutsus ta aga lavale poja, kes ema klaveril saatis, kellega koos esitati laulu «Raise A Man».

Alicia Keys on olnud väga viljakas artist ning IHeartRadio auhindade galal sai naine ka aasta innovaatori auhinna. Oma kõnes tänas Keys kõiki toetuse eest.

Fännid üle kogu maailma ei rääkinud peale etteastet muust, kui pisikesest üliandekast Egyptist (8). Twitter lausa sumiseb ema-lapse duost ning kiidavad esitust taevani, kirjutab elite daily.

«Alicia Keys ja tema poeg Egypt jagasid #IHeartAwards2019 galal lava. Milline hetk,» säutsus üks.

«Alicia Keys & Egupt= õhtu kõige armsam etteaste,» ahhetas teine fänn Twitteris. 

«Okei, see on armastus. Alicia Keys ja tema poeg Egypt esitamas «Raise a Man»,» kirjutas kolmas.

«Alicia Keys esitas koos poja Egyptiga muusikat,» jumaldas etteastet neljas Twitteri kasutaja. 

Lisaks Egyptile oli kohal ka Alicia teine poeg Genesis, kes istus rahva seas. «Tegelikult, mu poeg Genesis proovib Taylor Swifti täna õhtul välja viia- te tegeleb praegu sellega. Ma ei tea, kuidas sellega läheb, kuid praegu paistab, et läheb hästi,» ütles Keys oma kõnes naljatades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles