Louis Tomlinsoni varalahkunud õde oli sõltuvuses trennist ja dieetidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Félicité Tomlinson suri 18-aastaselt.
Félicité Tomlinson suri 18-aastaselt. Foto: Instagram

Peale ema surma Louis Tomlinsoni noorem õde Félicité muutus rõõmsast, enesekindlast ja elavast tüdrukust dieetidele ja trennile pühendunud introverdiks, kirjutab Mirror.

One Directioni staari Louis Tomlinsoni ja Félicité 43-aastane ema suri kaks aastat tagasi leukeemiasse ning sõbranna sõnul on tüdruk peale seda täieliku kannapöörde oma elus teinud. Kui varem oli tüdruk rõõmus ja elav, siis peale ema surma muutus ta introvertseks ja pühendus trenni tegemisele ja dieedi pidamisele. 

Tüdruku sõbrad täheldasid, et Félicité oli viimastel nädalatel palju kaalu kaotanud ning tema sotsiaalmeediasse postitatud pildid olid üha enam fookusest väljas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be fucking kind to people

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Sotsiaalmeedia mõjuri Félicité sõbranna rääkis, et ema surma järel, oli 16-aastase tüdruku maailm pahupidi pööratud. «Félicité oli õnnelik, enesekindel ja elav. Maailm oli ta jalge ees. Mäletan, kui ta ütles, et ta emal ei ole tervis hea ja ma tegin kõik, et teda lohutada. Käisime klubides ka pubides.»

«Kui ta ema suri, ei olnud ta peale seda enam endine. Ta muutus väga kinniseks,» lisas neiu sõbranna. «Ta hakkas palju rohkem pidutsema, kuid sulgus siiski endasse. Ma nägin teda tihti, aga tundus, et ta on usalduse kõigi vastu kaotanud.»

«Ta oli oma emaga väga lähedane. See oli tema jaoks suur šokk,» lisas sõbranna.

Lootustandev disainer soovis minna ülikooli ning moealane kraad omandada ning et silma jääda, hakkas ta ka sotsiaalmeedias agaralt tegutsema. Kuid noore neiu sõbrad hakkasid tema pärast tõeliselt muret tundma, kui Félicité keskendus vaid treeningutele ja kaalu kaotamisele.

«Kõik märkasid, et ta on palju kaalu kaotanud ning me panime selle trenni ja range dieedi arvele. Me kõik arvasime, et ta on sellega liiga kaugele läinud. Me küsisime tihti, kas tal on kõik hästi. Tema kaalukaotus oli hästi märgata, sest on alati olnud kõhn.»

Kolmapäeval suri 18-aastane tüdruk südamerabandusse oma kodus, Londonis. Tüdruku sõbrad ja pere on ootamatust surmast rabatud ning vend Louis on väidetavalt lausa murtud.

«Oli šokk kuulda, et ta on surnud. Kõigi silmis oli ta armas, elav ja õnnelik ja sa ei oska oodata, et võid kellegist temasugusest ilma jääda. Ta oli seadasorti inimene, et kui keegi teine oli kurb, siis ta oli alati olemas ja aitas. Ta oli kõikidele teistele rohkem pühendunud kui endale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles