Lauljanna Demi Lovato meenutab narkosõltuvust: ma ei kahetse tehtud vigu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato 2017.
Demi Lovato 2017. Foto: Reuters/ScanPix

USA lauljanna Demi Lovato jaoks oli 15. märts mõru päev, sest naine oleks tähistanud täna 7dat kainusaastat. Selle puhul rääkis lauljanna sotsmeedias avameelselt oma võitlusest.

Lauljanna Demi Lovato jagas Instagrami story's eile avameelselt oma võitlusest narkootikumidega. Naine oleks tähistanud 7dat kainusaastat, kuid eelmisel aastal oli naisel tagasilangus, kirjutab Page six.

Instagramis meenutas naine oma viimast tagasilööki ning avaldas, et ei kahetse tehtud vigu ning on tänulik anonüümsete alkohoolikute ja anonüümsete narkomaanide tugirühmadele, kes teda igati aitavad.

«Täna oleksin tähistanud oma 7dat kainusaastat. Ma ei kahetse välja minemist, sest ma pidin need vead tegema, kuid ma ei tohi unustada mis need olid: vead,» kirjutas Lovato Instagramis.

«Ma olen tänulik, et AA/AN ei sulge su ees kunagi ust, olenemata sellest, kui mitu korda pead otsast alustama. Ma ei kaotanud kontolli 6 aastat ja mul on alati see kogemus, kuid nüüd ma pean keskenduma uuele teekonnale ja ajaarvestusele,» lisas ta.

«Kui oled kunagi tagasi langenud ja kardad abi otsida, siis tea, et on võimalik teha see samm paranemise poole. Kui sa oled täna elus, suudad sa sellest välja tulla. Sa oled seda väärt,» julgustas lauljanna kõigil abivajajatel leida teekonna alguseks julgus teha esimene samm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles