Keskerakonnast lahkunud Peeter Võsa ajakirjanikele selgitusi ei jaga (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa vastas ajakirjaniku kõnele tõredalt.
Peeter Võsa vastas ajakirjaniku kõnele tõredalt. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix

Üle 12 aasta Keskerakonna liige olnud teleajakirjanik Peeter Võsa astus möödunud nädalal erakonnast välja, vahendab Postimees. Ajakirjanikele pole Võsapets soostunud selgitusi jagama.

Telesaateid «Võsareporter» ja «Politseikroonika» juhtinud Võsa vastas Elu24 reporteri telefonikõnele tõredalt. Küsimusele, kas ta on erakonnast välja astunud, vastas Võsa «no ja siis?». «Tehke mis tahate, kinnitage või lükake ümber, head aega!» ütles mees ning lõpetas kõne.

Keskerakonna avalike suhete juht Andre Hanimägi ei kommenteerinud samuti, mis Võsa lahkumise taga võis olla. «Erakonnast lahkudes ei tule kellelegi selgitusi jagada ning nii liitumine kui ka lahkumine on inimese vaba tahe ja võimalus. Põhjendusi saab jagada ikka ja ainult isik ise,» ütles Hanimägi.

Võsa liitus erakonnaga 8. jaanuaril 2007. aastal ning astus välja tänavu 7. märtsil. Keskerakonna nimekirjas pääses ta 2011. aastal ka riigikokku.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles